Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@anyt9178 musíš věřit u mě to teď nevyšlo 2 x v březnu revize ve 12t a minulý měsíc SP v 6 t, ale věřím že jednou příště to už bude ok 😉
@sobtik1986 no já právě minulej měsíc SP ve 3-4tt a tenhle měsíc znovu čárka 🙂
Holky jsem 9DPO, asi brzy na hezké čárky?
@sobtik1986 tak držim palce 🙂 a dej hned vědět 🙂
@anyta9178 jasně že dám díky 🙂
@svlocka gratuluju 😃 je to jasný...
@slunicko01 dekuji 🙂ted hlavne at je vse v poradku.
Ahoj holky gratuluju všem 🙂 pošlete mi kousek štěstíčka at se nám to taky konecne povede 🙂 tem co se to ted povedlo, jak dlouho jste se snažili?
@bajule taky bych řekla, že to už je skoro čárka ☺ tak ať je vše v pořádku.
@svlocka držím palce ať je vše v pořádku. Já jdu az na konci srpna k doktorce, tak snad to taky dopadne... ☺
Komu vděčím za srdicko? 🙂 dekuju moc. Holky taky už jste s toho snažení a neúspěchu na nervy. Já to vždycky celej měsíc nějak neresim ale jak se blíží ms tak to začíná. Včera me pichalo na levem vajecniku a poboliva me bricho, takžeasi zase ms prijde ☹
@tynulkaxix jojo už jsem z toho na prášky v pátek mi vyšel pěkný duch pomalu už jak čárka a včera večer jsem zase začala krvácet a přesně tohle jsem měla minulej měsíc ☹
@anyt9178 tak to je mi lito ☹ me ještě nevyšel ani duch. S první dcerou jsem otěhotněla defakto hned a ted je to sice půl rok, ale přijde mi to jako věčnost
@tynulkaxix to věřim mě to taky přijde jako věčnost a teď už pociťuju i zoufalství
@anyt9178 a nevíš proc se ti to takhle děje,? Nebyla si se zeptat na gynde?
@tynulkaxix prý je to normální jiné o tom ani nevědí, ale mi snažilky ačkoliv testujem jak šílené tak víme i to co vědět nemáme

Děkuji holky doufám, že to konečně vyjde minule to nedopadlo ☹