icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
anyt9178
7. srp 2015

Děkuji holky doufám, že to konečně vyjde minule to nedopadlo ☹

sobtik1986
8. srp 2015

@anyt9178 musíš věřit u mě to teď nevyšlo 2 x v březnu revize ve 12t a minulý měsíc SP v 6 t, ale věřím že jednou příště to už bude ok 😉

anyt9178
8. srp 2015

@sobtik1986 no já právě minulej měsíc SP ve 3-4tt a tenhle měsíc znovu čárka 🙂

bajule
8. srp 2015

Holky jsem 9DPO, asi brzy na hezké čárky?

anyt9178
8. srp 2015

@bajule můžeš zkusit, ale asi max vyleze duch 🙂

sobtik1986
8. srp 2015

@bajule 9dpo jsem měla dušíky 😉 @anyt9178 my jsme to tenhle měsíc zkusily taky znovu, ale výsledek zjistím až tak za 5 dní dnes jsem 5dpo a teplota se už 4 den drží na 36,9 tak uvidíme

anyt9178
8. srp 2015

@sobtik1986 tak držim palce 🙂 a dej hned vědět 🙂

sobtik1986
8. srp 2015

@anyta9178 jasně že dám díky 🙂

svlocka
8. srp 2015

Ahoj holky tak jsem si udelala ten test digi.co myslite?neumim tomu uverit 🙂

slunicko01
8. srp 2015

@svlocka gratuluju 😃 je to jasný...

svlocka
8. srp 2015

@slunicko01 dekuji 🙂ted hlavne at je vse v poradku.

bajule
8. srp 2015

@svlocka Nááááádhera, moc moc gratuluji!!!!!!

bajule
8. srp 2015

Holky, co na to říkáte?

loafeer
8. srp 2015

@bajule dušík, přeju at sílí

bajule
8. srp 2015

@loafeer Ve skutečnosti je kráááásný a dnes jsem to i dárečkem dala přítelovi, i on čárky viděl 😀 Rozplakal se a já s ním 🙂

svlocka
8. srp 2015

@bajule dusici zkus treba za dva dny preji at sili 🙂 a dekuji 🙂

dubnacek
8. srp 2015

@bajule no po pravde duch vipada jinak rekla bych,ze na tech dvou jsou to krasne carky tak jen at je vse ok i u dr 😉

bajule
8. srp 2015

@svlocka
@dubnacek Holky dekuju:-* Mám ještě objednaný digi, uvidíme 🙂 Ale mám silenou radost a zároveň strach. Příznaky nemam teda žádný... Jen mám citlivější prsa....

svlocka
8. srp 2015

@bajule ja jsem taky nemela az pozdeji ted mam bolave prsa jak hrom a ted me poboliva podbrisek na levo.uvidis to bude 🙂taky bych rekla ze ty dve jsou silnejsi nez ta nahore 🙂

bajule
8. srp 2015

@svlocka No nevadilo by me tehu bez trabli 😀 Vyfotím pak ten digi 🙂

svlocka
9. srp 2015

@bajule jo ze 🙂 kdy si ho budes delat? 🙂jak dlouho mas spozdeni 🙂

tynulkaxix
9. srp 2015

Ahoj holky gratuluju všem 🙂 pošlete mi kousek štěstíčka at se nám to taky konecne povede 🙂 tem co se to ted povedlo, jak dlouho jste se snažili?

slunicko01
9. srp 2015

@bajule taky bych řekla, že to už je skoro čárka ☺ tak ať je vše v pořádku.

slunicko01
9. srp 2015

@svlocka držím palce ať je vše v pořádku. Já jdu az na konci srpna k doktorce, tak snad to taky dopadne... ☺

tynulkaxix
9. srp 2015

Komu vděčím za srdicko? 🙂 dekuju moc. Holky taky už jste s toho snažení a neúspěchu na nervy. Já to vždycky celej měsíc nějak neresim ale jak se blíží ms tak to začíná. Včera me pichalo na levem vajecniku a poboliva me bricho, takžeasi zase ms prijde ☹

anyt9178
9. srp 2015

@tynulkaxix jojo už jsem z toho na prášky v pátek mi vyšel pěkný duch pomalu už jak čárka a včera večer jsem zase začala krvácet a přesně tohle jsem měla minulej měsíc ☹

tynulkaxix
9. srp 2015

@anyt9178 tak to je mi lito ☹ me ještě nevyšel ani duch. S první dcerou jsem otěhotněla defakto hned a ted je to sice půl rok, ale přijde mi to jako věčnost

anyt9178
9. srp 2015

@tynulkaxix to věřim mě to taky přijde jako věčnost a teď už pociťuju i zoufalství

tynulkaxix
9. srp 2015

@anyt9178 a nevíš proc se ti to takhle děje,? Nebyla si se zeptat na gynde?

anyt9178
9. srp 2015

@tynulkaxix prý je to normální jiné o tom ani nevědí, ale mi snažilky ačkoliv testujem jak šílené tak víme i to co vědět nemáme