icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nikynikol25
2. říj 2018

@vapka já vím jen jestli to nestihnu do pátku tak tam chci aspoň zajít aby věděli že ten odběr budeme chtít a donesu jim to až se vrátím

esterkae
3. říj 2018

@kaczorka ahoj, ta u me dnes ladymax takto.. asi to byla vazne jen ryska 🙁

janina92
3. říj 2018

@esterkae bohužel nic nevidím 😕

vapka
3. říj 2018

Holky, tak jsem to nevydržela. Podle signálů těla jsem měla ovulaci minulou neděli a od pátku mám nejasné signály, podobné PMS, ale přesto jiné, nalitá prsa, bolení v podbříšku a hlavně to nějak cítím... No zkusila jsem test 😀 (lovec duchů) MS má přijít až za týden :-O

evee24
3. říj 2018

@vapka to je pěkna už ryska 😉 zkoušela bych jestli bude sílit. Mam taky ted týden do ms a stejný pocit udělat test 😁

vapka
3. říj 2018

@evee24 Já měla poslední MS 11.9. a mám jí +- po 30ti dnech, zítra budu testovat dále, už jsem tomu propadla 😀 tak držím palce a těším se na foto 😀

maice
3. říj 2018

@vapka To vypada slibne ;)

evee24
3. říj 2018

@vapka ja poslední ms 12 😂 na poste sem málem pozvracela kuchařku co stala predemnou. Uh boli me žaludek ještě ted. Mam cykly po 28 dnech a teda mám chuť zítra testovat

esterkae
3. říj 2018

@janina92 mne prijde, ze tam neco je, ale uz mam tech rysek plne zuby.. ms nikde, tak vazne nevim..

smisek2011
3. říj 2018

Holky jsem 29dc a test dělaný teď odpoledne mám doufat? Jsem. Úplně nervózní a srdce až v krku

evee24
3. říj 2018

@smisek2011 je vidět. Tak zkoušet jestli sili. Drzim pěsti 😉

smisek2011
3. říj 2018

@evee24 díky snad to nebude jen falesnak...

vapka
3. říj 2018

@smisek2011 držím palce at sílí...

smisek2011
3. říj 2018

@vapka jsem z toho strašně nervózní dvakrát jsem potratila tak se teď bojím aby bylo vše ok

vapka
3. říj 2018

@smisek2011 myslím, že strach a obavy jsou úplně normální. Je ale důležité pozitivně myslet a opatrně se radovat 😀

evee24
3. říj 2018

@smisek2011 no vypadá ruzove. Uvidíš jak bude sílit. Me falešný bývají šedivý

ajik123
3. říj 2018

@smisek2011 takový jsem měla před 9 dny a dnes už mám obě čárky stejně silné 😀 😊

smisek2011
3. říj 2018

@ajik123 ráno zkusím další a uvidím třeba to ještě dostanu nechcisi dávat naděje

smisek2011
4. říj 2018

U dnes takto čárka je tlustší silnější a ruzovejsi tak to vypadá nadějně

ajik123
4. říj 2018

@smisek2011 ano je opravdu vidět líp 🤗

pandabox
4. říj 2018

@esterkae taky vidim

vapka
4. říj 2018

@smisek2011 super, vidím lépe 😀

smisek2011
4. říj 2018

@ajik123
@vapka volala jsem si na gyndu říkala že to je i brzo na uplne dálnice a objednala mě na 18.10. Tak jsem zvědavá

vapka
4. říj 2018

@smisek2011 tak super, já jsem teď zase zkusila a sílí 😀 budu volat zítra na gyndu. Po těch 2 sekcí mám přijít co nejdříve, kdybych náhodou otěhotněla 😀 ale fakt mě zaráží, že je to už vidět, to jsem u předchozích těhu neměla, spíše naopak, asi posílil výrobce barvivo 😀

ajik123
4. říj 2018

@smisek2011 Tak držím palce. Já měla ducha od 10 DPO, od 13 DPO už byla jasně viditelná a stejně silná až 18 DPO 🙂. Na gyndu jdu zítra, což je dost brzo, ale naše takhle objednává.

smisek2011
4. říj 2018

@vapka
@ajik123 holky tak já začala krvácet takže asi nic

vapka
4. říj 2018

@smisek2011 třeba to bude ještě dobré...

radus22
5. říj 2018

Za mne je nejlepší na to fakt nemyslet, netestovat!! Za mne se to pak povedlo hned jak jsem na to přestala myslet, začali jsme si s partnerem plánovat jak začneme chodit do tanečních a cvičit..když jsem nedostala menstruaci, tak jsem si řekla zase jen nějaké zpoždění nebudu testovat zase budu zklamaná, když jsem to nedostala asi za týden tak jsem si udělala test a byl pozitivní a dnes mám skoro 3. Měsíční holčičku. Ona psychika udělá hodně, tak na to zkuste chvíli nemyslet a třeba se pak podaří. Přejí hodně štěstí

pandabox
5. říj 2018

@radus22 ja to takhle mela, ale i idky vysoke cene testu (ziju v zahranici) a proste by mi bylo lito vyhozavovat penize za test pred MS, kdyz neni jeiste, ze se tam neco ukaze.. Obe tehotnetsvi jsem tetsovala az kdyz uz byla vicemene jasne, ze bych mohla byt tehotna..

nikynikol25
5. říj 2018

@vapka tak je tam objednaný až na 31.10 a dostali jsme to na domu.Takze super.Tenhle měsíc na utz nejdu až ten další.Teprve začnu brát ten clotik až příští cyklus když jsem to tenhle cyklus nestihla.Talze super už aspoň se to k něčemu schyluje.