icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nikynikol25
5. říj 2018

@vapka ty ju koukám že vám se zdařilo,to je super.Uz bych to taky takhle chtěla vidět.Preji hodne štěstí.

elikup
5. říj 2018

Mysím, že ano!

vapka
5. říj 2018

@radus22 Je to tak, nejhorší je sexovat na rozkaz. My sexujem celý měsíc a neřešíme nic, tento měsíc jsme si řekli, že zkusíme třetí miminko a (asi) to klaplo. Test jsem zkusila takhle dopředu, protože mi tělo vysílá signály, které se nedají přehlédnout 😀 Jinak chápu ženy, které se dlouho snaží a nedaří se a tady hledají slova útěchy a to, že nejsou jediné, kterým se daří až na několikátý pokus, nebo s pomocí lékařů, ale to je už jiná kapitola. No a pro čistý mozek bez blokování by asi neměl být žádný koník, ani nic podobného. Každá dělá podle svého, když někdo vyhazuje peníze za testy, někdo za cigarety, někdo za další zbytečnosti, tak je to jeho volba.... Takže přeji všem snažilkám krásné dálnice na testu a zdravá miminka 😀

vapka
5. říj 2018

@nikynikol25 Uvidíme, MS má teprv dorazit, 😀

magdaleshka
5. říj 2018

Přeji hodně štěstí 🙂

pandabox
5. říj 2018

@esterkae uz nic??

smisek2011
5. říj 2018

@vapka určitě nebude mám to dost silné žádné špinění takže u mě falešný test nebo to odešlo hned nevadí příště to vyjde😉

vapka
5. říj 2018

@smisek2011 příště to klapne... Jestli to do úterka nedostanu, tak se objednám na gyndu 😀

hasara33
5. říj 2018

Ahoj holky, vidíte ducha? Poslala mi to kamarádka, že se jí zdá, že tam něco vidí ...já to vidím taky, je to z ranní moči, ale prý se jí to ukázalo až po limitu ...takže nevím, co myslíte vy?

hawah
5. říj 2018

@hasara33 nezdá se jí to, je ta druhá čárka vidět docela pěkně

hasara33
5. říj 2018

@hawah zapomenula jsem k dodat, že má ještě 3-4 dny do MS ...snad se mrcha nedostaví a bude to sílit

vapka
5. říj 2018

@hasara33 Je vidět pěkně, tak snad bude sílit 😀

hasara33
6. říj 2018

Tak dneska si prý dělala mamatest a tam se neukázalo nic ..takže teď jsme tak akorát oběd zmatený

nikynikol25
6. říj 2018

@vapka tak snad nedorazí.Ja uz jsem u babičky takže až přijedu dom tak budu mít hlavu krásně vycistenou.

pandabox
6. říj 2018

@hasara33 uz po terminu MS?

hasara33
7. říj 2018

@pandabox včera začala růžově špinit a dneska už slabě krvácí takže MS nakonec dorazila no :-/

vapka
7. říj 2018

@hasara33 to mě mrzí....

swizz
7. říj 2018

To je pořád dokola tady, nechápu ty co testují ještě před termínem ms. Mají tam duchy a pak pláčou nad rannym potratem přitom o nem vůbec nemusely vedet. Není to myšleno zle, ale vědomí ze zhasla další naděje vám na psychice nepřidá.

buggyy
8. říj 2018

Ahoj holky. Dlouho jsem tu nebyla. V průběhu snažení o druhé miminko mi zjistili závazné zdravotní komplikace. Konkrétně nádor v děloze. Léčím se zatím hormony a bylo mi řečeno, že dítě mi už nehrozí. Mám tím pádem šílené rozhozený cyklus, takže vůbec netuším kdy byla poslední skutečná menstruace. Dneska jsem si udělala test (přišlo mi, že už dlouho nekrvacim) a tohle je výsledek. Chci se zeptat, jestli tady není někdo s podobnými zkušenostmi. Vlastně nevím, jestli ten test nemohou ovlivnit i ty hormony..

janina92
8. říj 2018

@buggyy ty brdo ten je pozitivní jako blázen, určitě bych se na ty léky zeptala svého doktora, případně ať tě určitě vyšetří..přeji hodně štěstí při léčbě 🍀🍀

sudylichozrout
8. říj 2018

@buggyy volej hned na gyndu a zeptrj se, zda leky, ktere beres, muzou tohle udelat. Pokud ne, tak jsi dobre v sestem, mozna i v sedmem tydnu.

pandabox
8. říj 2018

@buggyy to muselo byt strasne narocne obdobi!! snad uz je vse za vami a bude tohle tresnicka na dortu🙂)

buggyy
8. říj 2018

@janina92
@sudylichozrout
@pandabox Dámy tak na gyndu jsem se dnes nedovolala, ale mluvila jsem s doktorkou z nemocnice, kam chodím na injekce a tvrdila, že tyto hormony rozhodně nemůžou ovlivnit těhotenský test. Udělala jsem teď ještě clearblue digital a vyšlo tam 3+.. Takže asi se stal zázrak. Ještě je otázka, tak bude zázrak pokračovat..

sudylichozrout
8. říj 2018

@buggyy ty jo, tak to je husty 🙂 No drzim palce 🙂 Asi musis byt hodne prekvapena, co? 🙂

janina92
8. říj 2018

@buggyy tak tomu tedy říkám fakt překvapení 😍 přeji hodně štěstí a hlavně zdraví 🍀

buggyy
10. říj 2018

@sudylichozrout
@janina92 Tak hlásím dnešní návštěvu do doktorky.. Jsem vážně těhotná. Stal se zázrak. Doufám, že taky vyjde.. Jsem v 6 týdnu tlouklo srdíčko..

veronicka89
10. říj 2018

@hasara33 tady jde jasne videt jak je za tou ruzovou carkou rozpita barva . to je spatny test .

Muze byt na testu dusik ale nesmi tam okolo uz pak byt rozpita barva

janina92
10. říj 2018

@buggyy tak to je nádherná zpráva 😍 moc gratuluji..jak to bude dál s léčbou jestli se mohu zeptat 😊

hasara33
10. říj 2018

@veronicka89 tak to je pro mě celkem nová informace 😊 nicméně jakto, že přesto se ta čárka ukáže respektive, co ta čárka je

smisek2011
11. říj 2018

Tak já měla minulý týden ducha pak jsem. Začala. Krvácet... Že zvědavosti jsem si udelalá test dneska a vyšlo toto?