Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@smisek2011 je vidět. Tak zkoušet jestli sili. Drzim pěsti 😉
@evee24 díky snad to nebude jen falesnak...
@smisek2011 držím palce at sílí...
@vapka jsem z toho strašně nervózní dvakrát jsem potratila tak se teď bojím aby bylo vše ok
@smisek2011 myslím, že strach a obavy jsou úplně normální. Je ale důležité pozitivně myslet a opatrně se radovat 😀
@smisek2011 no vypadá ruzove. Uvidíš jak bude sílit. Me falešný bývají šedivý
@smisek2011 takový jsem měla před 9 dny a dnes už mám obě čárky stejně silné 😀 😊
@ajik123 ráno zkusím další a uvidím třeba to ještě dostanu nechcisi dávat naděje
@smisek2011 ano je opravdu vidět líp 🤗
@smisek2011 super, vidím lépe 😀
@smisek2011 tak super, já jsem teď zase zkusila a sílí 😀 budu volat zítra na gyndu. Po těch 2 sekcí mám přijít co nejdříve, kdybych náhodou otěhotněla 😀 ale fakt mě zaráží, že je to už vidět, to jsem u předchozích těhu neměla, spíše naopak, asi posílil výrobce barvivo 😀
@smisek2011 Tak držím palce. Já měla ducha od 10 DPO, od 13 DPO už byla jasně viditelná a stejně silná až 18 DPO 🙂. Na gyndu jdu zítra, což je dost brzo, ale naše takhle objednává.
@smisek2011 třeba to bude ještě dobré...
Za mne je nejlepší na to fakt nemyslet, netestovat!! Za mne se to pak povedlo hned jak jsem na to přestala myslet, začali jsme si s partnerem plánovat jak začneme chodit do tanečních a cvičit..když jsem nedostala menstruaci, tak jsem si řekla zase jen nějaké zpoždění nebudu testovat zase budu zklamaná, když jsem to nedostala asi za týden tak jsem si udělala test a byl pozitivní a dnes mám skoro 3. Měsíční holčičku. Ona psychika udělá hodně, tak na to zkuste chvíli nemyslet a třeba se pak podaří. Přejí hodně štěstí
@vapka tak je tam objednaný až na 31.10 a dostali jsme to na domu.Takze super.Tenhle měsíc na utz nejdu až ten další.Teprve začnu brát ten clotik až příští cyklus když jsem to tenhle cyklus nestihla.Talze super už aspoň se to k něčemu schyluje.

@vapka já vím jen jestli to nestihnu do pátku tak tam chci aspoň zajít aby věděli že ten odběr budeme chtít a donesu jim to až se vrátím