Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@smisek2011 Asi bych zkusila cinknout na gyndu, jestli by nebyla dobrá kontrola. Duchy jsme měli společně, já mám dnes termín MS, ale v pondělí můj test vypadal takto. Asi máš ještě HCG v krvi, ale možná bych se nechala zkouknout, popř. bys mohla dostat něco na udržení, jestli se to už někdy dříve stalo. Dej vědet...
@sudylichozrout o
@vapka zkusím další za tři dny a kdyztak si zavolám na gyndu.
Ale myslím ze to bude nějaká blbost
@esterkae Je to tam 🙂
@vapka ahojky minuly měsíc jsme si psali tak na ten odběr jsme se ani nedostali ono to vyšlo.Dnes jsem dělala test a před 2 dňema 9dpo taky á tam byli slabý duchové a dneska už je čárka silnější a jsem dnes 11dpo.Uplne jsem štěstím bez sebe
@nikynikol25 gratuluji
@dudlik226 moc děkuji skoro 4 roky a něco se zdařilo
@dudlik226 zkoušela jsem i digi a je to tam
@nikynikol25 No prostě super, potichounku, ale přesto nahlas gratuluji. Další zdárný důkaz toho, že když to vypustí člověk z hlavy, tak se povede....... Tak tfuj tfuj, ať krásně rostete 😀
@vapka moc děkuji,jsem úplně nadšená teď at je vše jen v pořádku,radši příští čtvrtek koupím ještě jeden digitální co ukazuje tydny.To bych měla bejt 16dpo.Jsem radosti bez sebe.
@nikynikol25 v pondělí se objednej na gyndu a uvidíš na kdy Tě objedná. Po všem tom snažení, Tě určitě objedná co nejdříve....
@vapka kéž bych mohla v pondělí,jsem mimo Čr do příštího týdne do čtvrtka.Takze to bude nejspíš až ten další týden.To ona mě veme hned druhý den je strašně dobrá.Ikdyz má plno bere pacientky hned.
@nikynikol25 těhotná určitě jsi, no a čím déle se dostaneš k mudře, tím je větší šance, že už bude vidět i srdíčko 😀 hlavně v klidu a opatrně....
@vapka opatrná jsem možná až moc.Uvidim co my řekne až ji budu ve čtvrtek volat kdy mě vezme nu
@yipee to myslím že máš jasné hale.
@michaelara podle mě testy pěkně sílí 🙂
@janina92 no, já nvm.. Budu muset počkat 😊
@michaelara Já jsem měla čárku stejně silnou až někdy 6tt 🙂 předtím vždy slabší.
@ocetnicek Tak snad se ještě v barví. Dekuju 😊
Myslím, že sílí 😊 Hodně štěstí
@simanov Moc dekuju 💖
@michaelara potom napiš..co a jak ☺

@smisek2011 podle me jde o neprosperujici tehotenstvi. Od minuleho tydne bys uz ted musela mit dalnice. Asi ti pomalu klesa hCG, ze mas i po tydnu jeste ducha.