Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikynikol25 ahoj! Tak dneska 25dc a mám toto... 😊
@malinkaelinka vidím a moc držím palečky ať krásně sílí 😍
@cocochanel85
@malinkaelinka holky gratulace, ať čárky sílí ❤️😊
@mufinka26
@dasenka12018 díky moc 🙂
@dasenka12018 Díky 😊
@alexandra81 já vidím, kolik jsi DPO? Udělej testik znova za 2 dny a už by snad mohla být viditelnejsi 🙂
@dasenka12018 to keby som vedela, cyklus rozhadzany, 8.11.bola laparoskopia s drillingom vajecnikov, 12.11.prisla MS a odvtedy nic.. Takze neviem urcit ani dlzku cyklu ani plodne dni,ovulku uz vobec nie.. tak uvidime😊
@alexandra81 Tak budu držet palce, za pár dní test znova a už by mohlo být jasněji 😊
@cocochanel85 tak paráda,slaboučká růžova druhá čárka tam je tak moc držím palečky.
@malinkaelinka drzim pALCE!!
@smisek2011 vidim ducha
@jge tak. Ještě koupím testy a uvidíme no
@smisek2011 kolik jsi dní po ovulaci? Také vidím 🙂
@dasenka12018 cca 9 až 10 den
@smisek2011 ještě je brzy opravdu, ale jsme stejně, já dneska 11 dpo a koukni na můj test ten je 10 dpo 🤔
@dasenka12018 já jsem na sebe strašně naštvaná že nikdy nevydržím netestovat
@smisek2011 asi bych zkusila ještě jeden... a klidně jinoui značku.... ale kdyby hcg nebylo, test by nereagoval..... jinak, odpoledne klidně může být hcg vyšší
@vendelinka08 já zjistila že to je ten včerejší ale nasal moč od těch dvou jak jsem Je měla U sebe polozene.. počkám ze dva dny a zkusím Zase test
@smisek2011 Ja bych zkusila test z Dr. Maxe.. 😊
@michaelara já zkusila další od galmed a ten neukázal nic... Počítám že MS dostanu
@smisek2011 třeba je ještě brzy.. A ten test byl 10tkovej?
@michaelara ano všechny byly 10tkove... Tak. MS zatím nedošla a test už nemám no
@smisek2011 a kolik dní máš zpoždění?
@michaelara dva dny ale MS dnes už přišla tak zase další měsíc no.. Začnu pít kontryhel malinik a uvidíme

@mufinka26 děkuji za uklidnění. Jdu 28.12.na uz. Tak uvidíme.