Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky y tak spinim presne na den ms tak to zas nevyšlo 😪😪
@zdenka2481983 i v den předpokládané MS se může špinit nebo krvácet, pokud není krev se sliznicí tak je naděje
@zdenka2481983 myslim, ze to bude dobre...Zkus za dva dny test..Drzim palce
@zdenka2481983 gratuluju, carka jeste vic vyleze, az se test ustali 🙂
Děkuji holky nemam ani orizbaky menstruacni ani bolest je to naky divny ale uvidim co dalsi test
@zdenka2481983 já měla ms loni dva dny a stejne se cítila těhotná. Na testu byla stejná čárka jak mas ty. Pak začala sílit a dnes už z ni mám trimesicniho syna 😊 Držím palečky 🍀
@sanour86 moc dekuji mam slipovku a ba ni nic neni no rano zmerim bt a testnu snad tam neco bude
Tak sem zmerila bt mam 36,9 a ms rozjela se trochuvic tak nevim zda testovat myslim ze se bud neudrzelo a je po vsem😪😪😪😪
No zatim je to tak akorat spineni sem tam krev asi zkusim test
@zdenka2481983 zkus a poslí foto. Držím palecky😇
@zdenka2481983 a rozjela se ti ms??Nebo jen špiníš.Nektera v den ms může zašpiňit
@kosalucy já mám to sami a asi to vypadá že jsem těhotná noo
@kacalazarova ahoj a jaky máš test mas fotecku
@zdenka2481983 hm, to vypada na biochemicke tehotenstvi. Je mi to lito. Drzim palce do dalsich mesicu.
@sudylichozrout taky si myslim akoeat bt mam 36,9 tak me to mate tak snad příště
@zdenka2481983 já tam dušíka vidim,je lepší udělat test jednou značkou než vícema,lady max má méně barviva lepší je ten mamatest.Aspon uvidíš jestli zesílil nebo zeslabnul.
jjj holky tak je po vsem test slabi rani a bt 36,6 a holky neprodava nektera utrogestann nebo co na udrzeni☹☹☹
Holky zkusila sem test i ted pi ms co myslite
@zdenka2481983 to uz vypada jen jako ryska 😔
To není ryska ani náhodou. Je to pěkný duch až čárka
@agneska7 je to nejspis ryska. Carka je strasne tenka a chybi ji ruzova barva...
@sudylichozrout já ji vidím jasně růžovou
No zkusim jeste rano lady max nedela ne falesny

@zdenka2481983 tady jsem našla jeden den před ms 13dpo