Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak holky dnes na gynde sliznici mam 8mm nevim zda je to mali nebone vzdy sem mivala 3m m a brala my krev na hcg tak uvidim cysty nic nemam
@zdenka2481983 minimalne ma byt 7mm. Ja treba v pulce cyklu mela 9mm.
a co to muže znamenat holky ja nevim cysty nemam duchy na testech porad vzala my krev tak nevim co to muže byt
Testy mam porad pozitivni takze cysta to nedela tu nemam a zkusila sem clear blue ne digitalni ale ten obyv tyvinkovy a mam tam plus vidite to pislu fotku
@zdenka2481983 ja tam ducha vidim. Kdy budes mit vysledky z krve?
V úterý holky budu vedet vysledky a i na mamatestu mam carku
@zdenka2481983 je pekne videt tedy...Drzim palce
tak holky krev je negativni stale 1,2 hcg takze nic nevadi jedem dal
@zdenka2481983 to vypada na biochemicke tehotenstvi, hcg uz klesa k nule. Drzim palce k do dalsich mesicu.
to hcg 1,2 uz mam tak od prosince to uz tak zustalo nevim proc nikdo my to nerekne
@zdenka2481983 já bych to pojistila dnes i zítra 😀😀
@zdenka2481983 přesně jak píše smisek2011 dnes i zitra po poz.testu ovulace je od 12-48hod.
ok holky pojistime to tak snad to klapne
@zdenka2481983 a tehu testy mivas pořád takto pozitivní ?
tehu mam i ted pozitivni slabe ale ted mam ovulaci mit zitra
@agneska7 tehu mam i ted pozitivni muze to byt neco horsi nemam cysty nic byla sem na ultrazvuku na krvi tak nevim hcg 1,2 mam od prosince pokazde stejne
@zdenka2481983 a jak tet vypadá tehu test od toho 19.4 ?
@agneska7 test mam takovy a to mam zitra ovulaci
@zdenka2481983 a Dr to neřeší? Že máš pořád nějaké to HCG v krvi? Každopádně přeji ať se zadarí 🍀🍀🍀
@agneska7 neresi ze to neni pozitivni ani ty teyty ze to nejsou silny carky
@lulinenka16 to vypada super 👍🏻🥳
Ahoj holky dnes jsem videla čapa myslite že to neco znamena nevidela sem čapa dost dlouho a dnes hned 2x
@zdenka2481983 8dpo my přijde dost silná druhá čárka,musis byt urcite vic jak 8dpo.Ja takovou carku mela az 11dpo.Je krásná at sílí

@zdenka2481983 ahoj mě max udělal hodně krát falešné duchy nebo jen rysky.Ja se spoléhala už jen na comfort nebo mamatest lady max uz byl jen posledni pokud nemeli tyhle dva