Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj holky, jdu si pro radu...mé cykly jsou tak 30.-32.dní. Myslíte, že je brzy na test? Dnes mám 27DC a test je negativní. Po miminku toužíme už více jak 5 let a pořád se nedaří. Děkuji za radu...💗
@milujicimaminkas89 já si myslím,že na tt je ještě brzo,držím palečky ♥
neznáme se náhodou z emimina?
@juliemichal Děkuji, zkusím zítra a potom pozítří, snad mi menzes nepřijde...😥 Nene neznáme...🙂
@milujicimaminkas89 moc držím palečky aby ms nedošla ♥ ♥
škoda,pamatuji si právě milujícímaminku z modrého koníka a teď by to mohlo být taky přes 5 let co se snaží o miminko :( v tu dobu jsem se právě snažili o Matea,4 roky a teď se snažíme rok a něco o čtvrté dítko.
@juliemichal Nene to je jen shoda přezdívek. 🙂 Taky bych si moc přála, aby MS nepřišla, přeji si to každý měsíc...achjooo. Uvidíme no, nezbývá než počkat do dalších dní s testíkama...
@milujicimaminkas89 a nechodíte do caru?protože to je dlouhá doba snažení mno.a to se o první snažíte?
@juliemichal Už mám za sebou 2 pokusy embryotransferu, ještě máme 2 mrazáčky, min.rok v listopadu se stal zázrak a já otěhotněla přirozeně, ale bohužel v lednu 2019 jsem musela do nemocnice, protože nebylo srdíčko, 10.týdnů měl můj plůdek...bohužel...Jinak doma máme skoro 7.letého chlapečka, který se nám povedl přirozeně po půl roce snažení...tak moc si přejeme bratříčka nebo sestřičku...😞
Tak dnes 28DC a test zase negativní...asi přestávám doufat...😪
milujicimaminkas89 ja mam mit ms za 2dny.. před 2 dny jsem si dělala tt mamatest..snehobilo, taky nedoufam..zase dorazi jako každý mesic
@simanov Už by se na nás mohlo štěstí usmát...😞
30DC a test pořád negativní...😥 K tomu se přidala hrozná bolest zad...myslíte holky, že mám ještě šanci?...
Šanci nemám...menzes přišel...Achjooo...😢😢😢
Holky co myslíte?
@monoklnaoku co máme říkat? Nechybí foto?
@verca1996 To neni duch, to je normalni carka. Gratuluji, jsi tehotna 🙂