icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
zdenka2481983
Autor odpověď smazal
zdenka2481983
Autor odpověď smazal
zdenka2481983
Autor odpověď smazal
zdenka2481983
Autor odpověď smazal
zdenka2481983
3. kvě 2019
deniska149
Autor odpověď smazal
iva9944
6. čer 2019

Ahoj holky s přítelem se snažíme přes rok. O jedno sem přišla když sem byla na začátku těhotenství. Proto mám strach ze se to už nepovede . Ale dneska sem si dělala test z ranni moci a vyšel mi takhle . Co myslíte ?

evula19
6. čer 2019

@iva9944 něco se tam určitě rýsuje!🍀

iva9944
6. čer 2019

@evula19 nejraději bych si udělala ještě jeden . Abych měla jistotu ze se mi to nezdá. 😞 mám strach že z toho zase nic nebude.

evula19
6. čer 2019

@iva9944 udělej, ale až tak v sobotu, ať máš jistotu! to čekání je hrozný, ale jestli to tam je, tak to tam bude i za ty 2 dny a ještě líp vidět🙂 Je to už po termínu MS?

iva9944
6. čer 2019

@evula19 ano, MS sem měla jenom 2 a půl dne ale ty dva dny jenom narůžovělé spineni .. 😞🤗 tak si říkám ze je to znamení .. ale zároveň se bojím ze to mám sugerovane..

evula19
6. čer 2019

@iva9944 no chce to jen počkat, třeba už zítra půjde vidět víc, ale mělo by se testovat alespon obden, jestli chceš mít jistotu. Přeju hodně štěstí a trpělivosti🍀🙏

petikk
30. črc 2019

@ajronka ahoj. Smazali mi fórum ohledně jodit mohla bych poprosit o kontakt???

milujicimaminkas89
9. říj 2019

Ahoj holky, jdu si pro radu...mé cykly jsou tak 30.-32.dní. Myslíte, že je brzy na test? Dnes mám 27DC a test je negativní. Po miminku toužíme už více jak 5 let a pořád se nedaří. Děkuji za radu...💗

juliemichal
9. říj 2019

@milujicimaminkas89 já si myslím,že na tt je ještě brzo,držím palečky ♥
neznáme se náhodou z emimina?

milujicimaminkas89
9. říj 2019

@juliemichal Děkuji, zkusím zítra a potom pozítří, snad mi menzes nepřijde...😥 Nene neznáme...🙂

juliemichal
9. říj 2019

@milujicimaminkas89 moc držím palečky aby ms nedošla ♥ ♥
škoda,pamatuji si právě milujícímaminku z modrého koníka a teď by to mohlo být taky přes 5 let co se snaží o miminko :( v tu dobu jsem se právě snažili o Matea,4 roky a teď se snažíme rok a něco o čtvrté dítko.

milujicimaminkas89
9. říj 2019

@juliemichal Nene to je jen shoda přezdívek. 🙂 Taky bych si moc přála, aby MS nepřišla, přeji si to každý měsíc...achjooo. Uvidíme no, nezbývá než počkat do dalších dní s testíkama...

juliemichal
9. říj 2019

@milujicimaminkas89 a nechodíte do caru?protože to je dlouhá doba snažení mno.a to se o první snažíte?

milujicimaminkas89
9. říj 2019

@juliemichal Už mám za sebou 2 pokusy embryotransferu, ještě máme 2 mrazáčky, min.rok v listopadu se stal zázrak a já otěhotněla přirozeně, ale bohužel v lednu 2019 jsem musela do nemocnice, protože nebylo srdíčko, 10.týdnů měl můj plůdek...bohužel...Jinak doma máme skoro 7.letého chlapečka, který se nám povedl přirozeně po půl roce snažení...tak moc si přejeme bratříčka nebo sestřičku...😞

milujicimaminkas89
10. říj 2019

Tak dnes 28DC a test zase negativní...asi přestávám doufat...😪

simanov
10. říj 2019

milujicimaminkas89 ja mam mit ms za 2dny.. před 2 dny jsem si dělala tt mamatest..snehobilo, taky nedoufam..zase dorazi jako každý mesic

milujicimaminkas89
11. říj 2019

@simanov Už by se na nás mohlo štěstí usmát...😞

milujicimaminkas89
12. říj 2019

30DC a test pořád negativní...😥 K tomu se přidala hrozná bolest zad...myslíte holky, že mám ještě šanci?...

milujicimaminkas89
17. říj 2019

Šanci nemám...menzes přišel...Achjooo...😢😢😢

monoklnaoku
20. říj 2019

Holky co myslíte?

radus22
20. říj 2019

@monoklnaoku co máme říkat? Nechybí foto?

verca1996
7. lis 2019

Ahoj holky, včera večer jsem si udělala těhotenský test, protože mě podivně pobolívá v podbřišku, jsem dost nafouklá a mám citlivé bradavky. MS se měla dostavit včera/dnes. Ráno jsem test opakovala a opět si nejsem jistá výsledkem, prosím o radu. 🙂 Myslíte, že se jedná jen o ducha? Děkuji

sudylichozrout
7. lis 2019

@verca1996 To neni duch, to je normalni carka. Gratuluji, jsi tehotna 🙂

luciebx
7. lis 2019

@verca1996 to už je krásná čárka. Gratulace