icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
milujicimaminkas89
7. lis 2019

@verca1996 Jasná druhá čárka. Tohle už duch není! Potichounku gratuluji!

simanov
8. lis 2019

@milujicimaminkas89 tak dnes 1DC opět no...Ale našla jsem si brigádu... myšlenky půjdou stranou..

julliee
9. lis 2019

Ahoj holky taky se přidám vidíte tu prosím něco?

sudylichozrout
9. lis 2019

@julliee Ne, negativni.

pandabox
9. lis 2019

@julliee je tam neco...

julliee
2. pro 2019

Tak u mě to těhotenství bylo ale bohužel nedopadlo samovolně mi to odešlo tak jsme se zase začali hned snažit a viz foto prosím je tam něco?
Jsem 8dpo a MS '' nečekám'' za týden cca

levinstonka
2. pro 2019

@julliee obávám se, že je to pouze ryska, tohle mi mamatest dělal často, čárka by byla širší, ale kdoví

petiiiska
3. pro 2019

@julliee neco vidim, budu moc drzet palce 😉

petiiiska
3. pro 2019

@levinstonka ja teda 2x mela jeste mensi prd a uz druhe ditko na ceste 😊 Me mamatest teda nikdy nezklamal 😉

levinstonka
4. pro 2019

@petiiiska nu já soudím podle toho že mi přesně toto ukazuje mamatest už čtyři měsíce, ale to neznamená, že čárka za pár dnů nenabehne u mne bohužel mamatest nefunguje 🙂

pandabox
5. pro 2019

@julliee je strasne brzy na testovani.. neni lepsi testovat az po tom co už "ne"čekáte na tu MS..než 8 dní před??

lulinenka16
8. pro 2019

Holky vidite tam neco? Nejsem zrovna vyhledávač duchu ale uz par dni me pobolivaji prsa, tak sem zkusila test. Já vidím ducha. Termín MS mám v úterý

iva9944
8. pro 2019

@lulinenka16 já vidím . Držím pěsti až sílí.🍀

petiiiska
8. pro 2019

@lulinenka16 je tam 😉 drzim palce at sili 😊

zizulka2008
8. pro 2019

@lulinenka16 take vidim 🍀

simanov
8. pro 2019

@lulinenka16 vidím

lulinenka16
10. pro 2019
lulinenka16
10. pro 2019

Ahoj holky :mavam:. Tak ja zase nemuzu spat :mrgreen:. Pridam foto meho dnesniho testu. A porovnani s tim nedělním. Myslim, že zesílil hezky, protože na tom nedelnim po zaschnutí nevidim vubec nic :roll:. Tak snad bude vše ok a bude krásný vánoční darecek :mrgreen:. Ted jeste vydržet držet pusu a bude to :mrgreen: :mrgreen:
Jinak dneska mam termin MS

lulinenka16
10. pro 2019

@lulinenka16 to v tech dvojteckach maji byt smajlici ale tady nejak nefungují, tak sorry 😁

petiiiska
10. pro 2019

@lulinenka16 no krasne zesilil, tak potichoucku gratuluji a preji, at je vse v poradku a miminko se krasne vyviji 😉😘

simanov
10. pro 2019

@lulinenka16 no super..držím palečky s snad i nám se brzy podaří.......kéž by

simanov
2. led 2020

Ahoj děvčata...ms.ma přijít v pondělí..toto TT z odpolední moči..přijde mi to spíš jako ryska co....Pak jsem zkusila druhý...po delší době a na něm sněhobílo....

sudylichozrout
2. led 2020

@simanov ryska... Bohuzel.

simanov
2. led 2020

@sudylichozrout děkuji...myslela jsem si to

milujicimaminkas89
8. led 2020

Holky jsem 22DC, na test je brzy že? Dělala jsem si ho, ale je negativní...menzes mám tak 32.-33., jsem hrozně nedočkavá, brala jsem Clostilbegyt a od prosince beru Gynprodyl na podporu...

iva9944
8. led 2020

@milujicimaminkas89 ahoj já teď taky čekám byla sem na IUI brala sem před zákrokem Clostilbegyt a teď beru gynprodyl.. sem jak na trni ale vím asi jak to dopadlo .. na test je brzo .☺️

milujicimaminkas89
8. led 2020

@iva9944 Tak to jsme na tom stejně...už to nemůžu vydržet, testuji, i když vím, že je brzo. Achjooo, alespoň náznak druhé čárečky kdyby tak byl...

iva9944
8. led 2020

@milujicimaminkas89 já ji bohužel mám tu druhou čárku ale je to od injekce ovitrellu .. tak se modlim aby se objevila čárka až injekce vyprcha.. je to hrozny čekání ...

milujicimaminkas89
9. led 2020

@iva9944 Tak já dnes zase nic. Jsem 23DC. Vím, že je brzo, ale jsem strašný testovací maniak, nedokážu tomu zabránit...😥 Tak moc si to přeji, ale už zkoušíme 5 let a víc a nic. I na IVF jsem byla a také nic. Byl by to zázrak...

iva9944
9. led 2020

@milujicimaminkas89 jak to ze IVF nepomohlo ? Kolik jste dávali ?