Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimaminkas89 tak dnes 1DC opět no...Ale našla jsem si brigádu... myšlenky půjdou stranou..
@julliee Ne, negativni.
@julliee obávám se, že je to pouze ryska, tohle mi mamatest dělal často, čárka by byla širší, ale kdoví
@levinstonka ja teda 2x mela jeste mensi prd a uz druhe ditko na ceste 😊 Me mamatest teda nikdy nezklamal 😉
@petiiiska nu já soudím podle toho že mi přesně toto ukazuje mamatest už čtyři měsíce, ale to neznamená, že čárka za pár dnů nenabehne u mne bohužel mamatest nefunguje 🙂
@lulinenka16 já vidím . Držím pěsti až sílí.🍀
@lulinenka16 je tam 😉 drzim palce at sili 😊
@lulinenka16 take vidim 🍀
@lulinenka16 vidím
Diky holky😁
Ahoj holky :mavam:. Tak ja zase nemuzu spat :mrgreen:. Pridam foto meho dnesniho testu. A porovnani s tim nedělním. Myslim, že zesílil hezky, protože na tom nedelnim po zaschnutí nevidim vubec nic :roll:. Tak snad bude vše ok a bude krásný vánoční darecek :mrgreen:. Ted jeste vydržet držet pusu a bude to :mrgreen: :mrgreen:
Jinak dneska mam termin MS
@lulinenka16 to v tech dvojteckach maji byt smajlici ale tady nejak nefungují, tak sorry 😁
@lulinenka16 no krasne zesilil, tak potichoucku gratuluji a preji, at je vse v poradku a miminko se krasne vyviji 😉😘
@lulinenka16 no super..držím palečky s snad i nám se brzy podaří.......kéž by
@simanov ryska... Bohuzel.
@sudylichozrout děkuji...myslela jsem si to
Holky jsem 22DC, na test je brzy že? Dělala jsem si ho, ale je negativní...menzes mám tak 32.-33., jsem hrozně nedočkavá, brala jsem Clostilbegyt a od prosince beru Gynprodyl na podporu...
@milujicimaminkas89 ahoj já teď taky čekám byla sem na IUI brala sem před zákrokem Clostilbegyt a teď beru gynprodyl.. sem jak na trni ale vím asi jak to dopadlo .. na test je brzo .☺️
@iva9944 Tak to jsme na tom stejně...už to nemůžu vydržet, testuji, i když vím, že je brzo. Achjooo, alespoň náznak druhé čárečky kdyby tak byl...
@milujicimaminkas89 já ji bohužel mám tu druhou čárku ale je to od injekce ovitrellu .. tak se modlim aby se objevila čárka až injekce vyprcha.. je to hrozny čekání ...
@iva9944 Tak já dnes zase nic. Jsem 23DC. Vím, že je brzo, ale jsem strašný testovací maniak, nedokážu tomu zabránit...😥 Tak moc si to přeji, ale už zkoušíme 5 let a víc a nic. I na IVF jsem byla a také nic. Byl by to zázrak...
@milujicimaminkas89 jak to ze IVF nepomohlo ? Kolik jste dávali ?

@verca1996 Jasná druhá čárka. Tohle už duch není! Potichounku gratuluji!