Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@iva9944 Byla jsem na dvou pokusech, ani jeden se nepovedl. Máme ještě 3 mrazáčky, ale chtěla bych přirozeně. Každý pokus by byl zase 7.000,- a víc...jako embryotransfer...
@milujicimaminkas89 myslím si ze si ho měla ponořený moc přes tu čárku . Protože mě se tohle stalo taky a bohužel nic z toho nebylo ..😫
@milujicimaminkas89 já dneska sem 9 den po IUI a 10 den po injekci ovitrellu .. 🙈
@iva9944 Neměla právě...ten pozitivní je 15sekund ponořen a ten negativní skoro 1minutu...nevím, ale moc tomu pozitivnímu nevěřím, ale ještě nikdy se mi to nestalo.
@milujicimaminkas89 mě pořad , zkus zítra a uvidíš .
Tak jsem zkusila další test a negativní uplně. Tak toto se mi teda nestalo ještě, aby byl tak pozitivní, no jo falešné. Achjo.
@milujicimaminkas89 bohužel nic nevidim
@milujicimaminkas89 mě dneska vysel taky negativní takže IUI nepomohlo ..🙈😫
@milujicimaminkas89 Ne.
@milujicimaminkas89 bohuzel nic nevidím
@milujicimaminkas89 bohužel vůbec nic
@milujicimaminkas89 zkusila bych za dva dny. Jeste bych nehazela flintu do zita 😉
@milujicimaminkas89 jak to dopadlo? Testovala jsi jeste?
@petiiiska Špatně, přišel menzes...😔😔😔
@milujicimaminkas89 skoda, tak snad tento cyklus to vyjde 😉 drzim palce.
@petiiiska Děkuji moc, jste hodná...
@milujicimaminkas89 Zdravim, u tohohle testu se mi to stalo už asi 4x, tudíž už ho nekupuji. Z ranní moci tento test pozitivní asi jako ten Váš, tudíž jsem ponořila pro kontrolu i druhý proužek z balení a tam ani ťuk. Tak jsem do té samé moči zkusila ještě jiný test se stejnou citlivostí a taky negativní. Druhy den taky negativní. Pak se mi to stalo ještě několikrát. A to jsem si pak opravdu dávala pozor, abych ho namacela opravdu jen tak dlouho, jak je v návodu 😃! Podle mě to je nějaká blbá série testů. Překvapilo mě to, protože dřív to byl dobrý test. Takže bych se na Vašem místě netrápila, ze je něco špatně. Prostě blba várka testu.
Jinak pokud se snažíte, tak doporučuji kouknout na net na vitamin E. Bereme ho s partnerem oba, snad ten nejsilnější co je 😃 na doporučení MUDr.. Brala jsem lecos, ale ten vitamin E je podle moji doktorky nejlepší. Přeji Vám hodně štěstí 🙂
@milujicimaminkas89 Nic nevidim.
@milujicimaminkas89 nic a proč při cyklu 30-33 testujes už 26dc vždyť to je hrozně brzo proč se tak stresujes ???
@agneska7 někdy mám cykl i 29 někdy 30, říkám si, že kdyby tam něco bylo už by se to ukázalo...
@milujicimaminkas89 a kolik je obvykle delka cyklu? Pokud vice nez 26 dnu,tak nechapu testovani ted.
@milujicimaminkas89 to je ale blbost ale totální blbost co jsi napsala já měla ducha vždy až 1-2 dny po očekávané ms a 26 DC i při cyklu 29 DC je hrozně brzo ... Vůbec se nezatezuj tím že holky tady mávají dalnicema už 7-8 dpo každá nejsme stejná a já byla těhotná 3x a nikdy jsem neměla pozitivní test před ms

Holky je to normální? Oba testy dělány za sebou hned. Ten kde jsou 2 čárky byl ponořen 15 sekund a ten kde je jedna čárka skoro minutu. Nechápu to...je to vadný test???