Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@pellullinka Ano vidím. Tohle snad už není ani jako duch.
Udělej za 2 dny. 😊 to by HCG už mělo být větší.
@pellullinka vidím 🙂
@iva9944 vidím 🙂
prijde mi to hodne podobne jako moje. Koukala jsem, ze se uz nejakou dobu snazite. Me zase v unoru rekli, ze mam AMH 0,1 a tak nevim, a cekam, co z toho bude.
@pellullinka já mám PCOS a na klinice mi řekli tě šance přirozené je dost mala ale i tak věřím 🍀🤗
@iva9944 budes zkouset test zitra nebo myslis, ze to nema cenu?
@pellullinka asi počkám na MS 🤗
@iva9944 ja to mela dostat dnes 🤷🏼♀️
@pellullinka já až za 6 dni 😊 do té doby budu se snažit počkat 🤭
dobré ráno....Nejde mi vložit fotka :(
@pellullinka A máš na testu něco? 🙂
@sudylichozrout ano, dnes už je hezká druhá čárka
@pellullinka gratuluji!!! Super ❤️
@tasimia Děkuju moc
@pellullinka krasna! 🙂
@sudylichozrout oproti včerejšku ano 🙂 děkuju
@pellullinka který dpo jsi našla prvního ducha? Já měřím BT i ovu testy dělám. Dnes jsem 10dpo a zatím bílo 🤷.
@pellullinka krásná a moc gratuluji.
@bbvcelka vkládám svůj graf. Podle mě tedy jsme měla ovulaci 13.DC, takže ještě 11 DPO byl test negativní, pak sem dělala 13dpo a to byl duch, 14dpo už byla hezky viditelná čárka
@nase_mimi vidim carku jasne a myslim, ze poctu DPO odpovida. Drzim palce at sili 🙂

Ahoj holky, dnes jsem 5.den po KET s vloženou 1 blastocystou. Test mám negativní. Prsa bolí, svědí, ale beru Utrogestan a Estrofem, tak to bude asi z této kombinace...to by byl test pozitivní. Holky...jsem smutná. Hodně ženám se ukazuje 5.den na testu alespoň dušík...😥 Je to můj 3. transfer...věřila jsem...😞