icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
adinka89
24. črc 2020

Hezký den. Jen potřebuji slyšet názory a zkušenosti. Mám po porodu syna necelé 2 roky tělísko Levosert. prvních cca 8 měsíců po zavedení jsem měla neustálé problémy a na sřídačku jsem skoro neustále krvácela (zastavováno léky, pambou injekčně). Poté se vše konečně srovnalo, ustálil se i cyklus a teď k mému problému. Před týdnem jsem to měla dostat, ale pouze jsem zašpinila a to hodně slabě. Ano vím, že Levosert je nízkohormonální a menzes se časem skoro ztratí, jenže mám píchání v podbřišku a špiním po každém styku. Slabonce sotva na utření papírem, ale přeci. Nedalo mi to a udělala jsem si ráno test, kde nic nebylo a dopoledne další - jiný test, kde se v limitu objevil okem docela dobře viditelný duch. (okem leépe než na fotce, ty jsou bez filtru). Myslíte, že bych moha být i s tělískem těhotná? Nebo nějaká blbá nerovnováha? Je to i necelé 3 měsíce, co jsem přestala kojit syna.

jarmarca
24. črc 2020

@adinka89 ja zkusenost nemam, ale znama otehotnela s teliskem mimodelozne a rikali ji, ze je to docela caste...tak se hlidej, nejlip kdyby sis dosla na krev na hcg a budes mit jasno...drzim palce🙂

terez07
24. črc 2020

@adinka89 mohla,vždy je šanca..tiež sa mi zdá ,že tam niečo je...ale ja som v termíne vynechanie menštruácie v oboch tehotenstvach mala už krásnu čiarku..počkala by som 3 dni a zopakovala test,či bude silnieť.

adinka89
25. črc 2020

Děkuju za reakce, mimoděložního se jako jediného bojím. příští týden se objednám a nechám to vyndat. je to jen pro zlost a já s tím mám jen problémy, kdyby mimco bylo, je jasné že budu šťastna i když ne plánovaně. holt se nechám překvapit. 🙂

milujicimaminka89
20. srp 2020

Prosím, je tam náznak druhé čárky? Jsem 33.DC...

milujicimaminka89
20. srp 2020
juliemichal
20. srp 2020

@milujicimaminka89 na druhé fotce asi nějaký náznak vidím.

petiiiska
21. srp 2020

@milujicimaminka89 vidim dusika ;) drzim palce, aby carka silila.

milujicimaminka89
22. srp 2020

35DC...a nic asi no...to už by na testu musely být krásné 2 čárky, nevím, co se se mnou děje, achjo...počkám do pondělí...

milujicimaminka89
22. srp 2020
renat23
22. srp 2020

@milujicimaminka89 na te spodni neco vidim, ale fakt zalezi kdy byla ovulace.

milujicimaminka89
22. srp 2020

@renat23 Já už cítím trošku břicho a záda jako na menstruaci...😪 Prsa už mě přestaly bolet. Jsem 35DC, velké opoždění mám, ale těhotenství to nebude...opět...ani po 6 letech se nepodařilo...achjooo...🥺😞🥺

renat23
22. srp 2020

@milujicimaminka89 bricho jako na menstruaci me bolelo první 3 měsíce tehotenstvi a nekdy fakt hodně. Uvidis zda to prez vikend dostaneš. Pak bych asi volila digitální test co ukazuje týdny a nebo jít na krev. Muze to byt biochemické tehu, což jsem mela taky a po něm se to druhy měsíc povedlo. Moc drzim palečky 🍀🍀🍀

milujicimaminka89
22. srp 2020

@renat23 Děkuju. Počkám do pondělí, když to nedostanu a test bude pořád negativní, zavolám si doktorce na gynekologii na prohlídku, popř. na krev a uvidím...achjo. Ale to břicho začalo bolet dnes no a prsa mě už nebolí...uvidíme no...

renat23
22. srp 2020

@milujicimaminka89 presne to udělej. Prsa me taky neboleli pořád, jednou pritel rikal ze je mam pevnější druhy den zase nic atd s nima je to jak na houpačce podle toho se člověk nemůže ridit. Budu na tebe myslet...

bublinkakocicka
22. srp 2020

@milujicimaminka89 já bCh zkusila clear blue buď digi nwbo ten druhý yesy.

milujicimaminka89
23. srp 2020

Závidím všem, které mají 2 čárky, já mám 1 a včera přišla menstruace opožděná...zase nic, zase se nepovedlo ani po 6 letech, už to nemá cenu, je mi skoro 32...🥺😥😥😥

bublinkakocicka
23. srp 2020

@milujicimaminka89 nevadí ne přijde to určitě uvidíš....my se snažíme ale ne úplně 4 roky a nic ale jinak úplné snažení je půl roku a prostě nic chtěli by jsme ale nejde to. Nemysli na to zkus to udělej si nějaký koníček nebo něco a uvidíš přijde to když to nebudeš čekat.

evelinamaryna13
24. srp 2020

Ahoj holky. Jdu si k vám asi hlavně pro uklidnění, pokud to měla některá z vás stejně..... Dnes jsem 17dpo.ovulace byla 13DC potvrzené testy i UTZ. Test jsem dělala před chvílí pila jsem minimálně. Spozdeni mám dnes 4den. Není ta čárka moc slabá? Min. cyklus jsem měla biochemické na začátku 5tt. Tak se bojím. Po ovulaci nasazen utrogestan 2-0-2..nespinim, břicho mě nebolí, jen jsem se znejistila když vidím po vynechání tak krásný tlustice...

hlasimse
24. srp 2020

@evelinamaryna13 zkus clearblue s určením týdne...

pellullinka
25. srp 2020

@evelinamaryna13 podle me to je uplne v poradku. Nesrovnavej, protoze ty si mohla mit ovulaci az pozdeji. 🙂 udelej test za dva dny, zda carka sili a je to

evelinamaryna13
25. srp 2020

Ahoj holky, děkuji za Reakce. Já jsem si ten clear blue chtěla koupit, nicméně jsem zhodnotila, že nebudu pelášit a počkám.jsem poděla a strachy a kdyby mi teď už s 5dennim spozdenim ukázal teprve 1-2 tak bych byla na nervy ještě víc....

evelinamaryna13
25. srp 2020

Dám vědět, jak to dopadlo....

evelinamaryna13
26. srp 2020

Tak já takto holky. Opakuji. Ovulace 7.8 nidacni spineni a bolest 12.8... Zpozdeni mám už pár dni ale test ukazuje jen 1-2. Myslela jsem že ukáže aspoň 2-3 🙄. Ikdyz je pravda, že by to odpovídalo těm 2 týdnun od oplodnění. No nevím no. Snad to vydržím do pondělního ultrazvuku.

hlasimse
26. srp 2020

@evelinamaryna13 to čekání je hrozný... 🙂

evelinamaryna13
26. srp 2020

@hlasimse přímo příšerný

nase_mimi
Autor odpověď smazal
tasimia
24. zář 2020

@nase_mimi já tam nic nevidím, bohužel.

pajiskazemlyna
24. zář 2020

@nase_mimi co je to za test? Já mikro ducha vidím a 9dpo by odpovídal ...

juliemichal
24. zář 2020

@nase_mimi taky tam slabého dušíka vidím,je to one test,že?