icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nase_mimi
24. zář 2020

@pajiskazemlyna
@juliemichal holky je to nejaky test SeeNow z otehotnet.cz

nase_mimi
24. zář 2020

Ja ten prispevek omylem smazala🙈

adinka89
25. říj 2020

Hezky večer, chci se zeptat zda je to mozne? Podle kalendare dnes 7dpo. Nechutenství a nulova chuť na sex me premluvili udelat test. Teda hned nekolik. Slunicko, ruzovy livsane a zeleny je ibtimited 25 citlivost. Prijde mi to brzo na takove duchy. Nejakou dobu se snažíme, tenhle mesic první s gynex. Všechny do minuty

radus22
25. říj 2020

@adinka89 na růžovém a fialovém vidím ducha 🤔 uvidíte za 2 dny

agneska7
25. říj 2020

Na fialovém vidím krásně , uvidíš další dny 🍀

petiiiska
25. říj 2020

@adinka89 vidim dusika na vsech, drzim palce 😉❤️

adinka89
26. říj 2020

Moc děkuju za reakce, dneska rano toto. Jen si rikam neni ten duch na 8dpo docela silny? Mam 6 dnu do mesicku.

agneska7
26. říj 2020

@adinka89 krásně sílí , tak možná budou 2 😁

hlasimse
26. říj 2020

@adinka89 To je individuální, je tam nějaké rozmezí a taky záleží, kdy došlo k uhnízdění, někdy to je 4dpo a někdy třeba 10dpo. Každopádně na ranní moč bych neřekla, že je to nějak divně silné - ale uvidíš. 🙂

petiiiska
29. říj 2020

@adinka89 tak to uz je krasne 😊 s temi dny. Opravdu jsi si jista, kdy byla ovulace? Treba to bylo driv. Nebo budou dve miminka 😊 no a nebo to je proste tim, ze kazde zene se tvori tehotenske hormony infividualne 😉

sophinne
5. lis 2020

Ahoj holky, prosim, vidite neco? Ja neco videla chvili po namoceni viz foto (tedy v limitu). Po uplnem zaschnuti se mi ale zda, ze tam nic neni. Nemate s tim zkusenost, ze pak duch zmizel? Jsem asi 11-12 dpo cca. Dekuju

modroucka
5. lis 2020

@sophinne urcite vidim
Ja dnes 9dpo ale neudrzela jsem se a testla a taky v limitu a neco vidim

sophinne
5. lis 2020

@modroucka A v reálu vidíš? Já na fotce nic moc asi nevidím :( Jenže ono je to tak slabé kolikrát, že to nejde ani zachytit. Já v reálu viděla a na fotce to taky nejde moc vidět :(

modroucka
5. lis 2020

@sophinne mozna mas pravdu ze tam nic neni ale urcite za par dnu uz bude jasne protoze ta ma zesilet
Ano vidim trochu i v realu

sophinne
5. lis 2020

@modroucka A u mě vidíš? :D

modroucka
5. lis 2020

@sophinne jj vidim
Nejlepe bych taky testovala minimalne zitra pozitri ale samozrejmne sem to nevydrzela
Ale zase minuly mesic tam fakt nebylo nic ted uz mne prijde neco ano
Ale tak za par dnu bude jasne

sophinne
5. lis 2020

@modroucka Jj, za pár dnu bude jasno. Já testovala, abych veděla, zda mám už vysadit progesteron nebo brát dál. No a teď stejně nevím... Nezkoušela jsi tu fotku upravit? Dát ji třeba do HDR nebo upravit kontrast? Já když tohle udělám, tak tam zas vidím jasné čárky u mě, ale nevím, jestli to teda má nějakou vypovýdající hodnotu. Ale zase si říkám, že pokud tam čárka není, tak se přece neudělá ani úpravou fotky.

modroucka
5. lis 2020

@sophinne urcite ma takhle jsem to mela pri prvnim tehotenstvi
Ale zase sem mela i biochemicke par mesicu pred opravdovym otehotneni ,proto je samozrejmne lepsi netestovat pred ale zase vim ze je to tezke
Tak se napisem znovu az udelame dalsi test ? U tebe to vidim nejvic na prvni fotce
Ja s tim upravovanim moc neumim ale kdyz priblizim treba tuhle fotku tak to vidim
Drive jsem mela jiny telefon a tam to hezky slo upravit a hned jsem videla lepe )))

sophinne
5. lis 2020

@modroucka Určitě si dáme vědět 🙂 Jsme zvědavá, jak se to u nás bude vyvíjet 🙂 Přikládám pro představu uprevené fotky.

modroucka
5. lis 2020

@sophinne urcite tam je tak ted hlavne at to sili 🙏🏻

sophinne
5. lis 2020

@modroucka Děkuji, Tobě také 🙂

modroucka
6. lis 2020

@sophinne ahoj tak co dnes testovala si?

sophinne
6. lis 2020

@modroucka Jj, testovala jsem včera ještě odpo a dnes ráno a úplně bílo :( A ty?

modroucka
6. lis 2020

@sophinne tak to je skoda ale zkus jeste treba zitra no
Ja zase uz dnwska vidim lepe
Tak se modlim at to sili zkusim zitra

sophinne
6. lis 2020

@modroucka Tak držím palečky 🙂

modroucka
6. lis 2020

@sophinne dekuji moc ja tobe tak ikdyz ne tenhle mesic uecite pristi
Jinak brala jsem tenhle cyklus gynex takze jestli to dopadne tak fakt pomohl a hned

modroucka
7. lis 2020

Tak dneska už takhle

sophinne
7. lis 2020

@modroucka Krasny, potichu gratuluji 😘

agneska7
7. lis 2020

@modroucka Krásná čárka 👌

alik20
15. lis 2020

Co myslite? Sili? Moc rozdíl nevidim 😏