Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj už mám 14 dní zpoždění ms
S přítelem se snažím o miminko uz skoro 4 roky 😥
První těhotenský test je pepino dělaný v sobotu😊
Druhý a třetí těhotenský test byl pořízen ráno a večer v neděli 😊 také pepino
Dnes je pondělí a udelala jsem další dva testy Dr Max
Ale ty jsou negativní nevíte proč..?
Nějak to nechápu 🤷♀️😞
@kristyna2002 Ja te bohuzel zklamu, ale ty Pepino jsou ovulacni. Pepino ma ovulacni test ruzovy a tehotensky je zeleny. Proto je dr Max negativni😔
Ale na ty krabičce bylo pregnanci test 😥
@kristyna2002 ne ne je to ovulační test , Pepino testy jsou zelené ,
@kristyna2002 přesně tak, růžové testy od Pepina jsou ovulační. Pravděpodobně někdo dal do krabičky špatný druh testů. Bohužel.
@milujicimaminka89 Nic včera ani dnes.
@knuffel 😥🥺
@milujicimaminka89 promiň ale ja tam nic nevidím 😔😥
@milujicimaminka89 nic
@milujicimaminka89 Aby byl pozitivní, musí tam být čárky dvě. Tady jsou vidět jen ty čárky kontrolní - k těm taky vedou nakreslené šipky, což nechápu... Síla kontrolní čárky nic neznamená. Vedle vidím bílo.
@milujicimaminka89 tady v tomto prostoru nic nevidím...
Negativní. To nevidíš?
Já vím, kde má být druhá čárka, ty šipky tam mám jen, abych věděla, který je dělá ráno a který dopoledne...ale zdálo se mi, že u druhého vidím dušíčka no...tak zase nic...
@milujicimaminka89 já nevím jestli jsem blázen ale já tam úplně alabeho ducha vidím 🤔 ale počkala bych tak den nejlépe dva a to už by to mělo být vidět hezky
@radus22 💖
@milujicimaminka89 bílo. Kolik jsi dpo?
@hlasimse 12.DPO...
@milujicimaminka89 já tam stín vidím. Ale otázka je, zda to není ryska. A aby ten stín sílil.
@hlasimse jsem odpověděla omylem tobě 😊
@milujicimaminka89 nic tam není , a to po 7 letech nevíš že se testuje aspoň den po očekávané ms ? Proč se zbytečně stresujes teď tam nic není ale za 3-4 dny klidně být může
Za mě negativni, bohužel.
Holky, menstruace nikde, ani břicho nebolí, prsa zvětšené a tvrdé, ale test pořád jen se stínem...🤔😥 Jsem 31.DC, ovulace byla cca 09.11., což je 14DPO...mám ještě naději? Nebo se mi jen opozdila? Co myslíte?
@milujicimaminka89 zkuste ještě zítra 🤔hlavně klid 😉
@milujicimaminka89 na té první dnešní něco vidím 🤔
@milujicimaminka89 na té první vidím hezky a určitě silněji. Tak hlavně aby sílil a vše bylo ok

@alik20 mno ani ne přijde mi stejný