Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@piskle89 Jde ale o to, že je to čárečka po limitu a po uschnutí zeslábla...je to špatně potom že...🤔
@milujicimaminka89 a ty už meškáš? Já takhle měla po limitu tři dny čárku... bohužel postupně slábla a odešlo to s MS. Tak snad to nebude tvůj případ 🙏
@piskle89 No někdy mám 31. někdy 32. minulý měsíc 35., dnes jsem 31.
@milujicimaminka89 taky na té první dnešní vidím krásného dušíka ♥ držím palečky aby sílil ♥
@juliemichal Děkuju moc, ale je to duch po limitu...a po zaschnutí skoro nic...tak já nevím...achjooo.
@milujicimaminka89 já si myslím,že to špatné není 🙂 nepamatuješ si tu skupinku na emiminu?duchové po limitu 🙂 vím,znám tě odtamať,jak jsme se snažili 4 roky o Matea :( a ty si mě asi nepamatuješ 🙂 no těším se na zítřejší testík,moc ti přeji aby jsi už našla ty // krásné čárečky ♥
@juliemichal Tak uvidíme no, zkusím zase zítra...
@milujicimaminka89 moc držím palečky ♥ ♥ zítra se zase na testík kouknu 🙂 fakt to je teď poprvé co u tebe krásného dušíka vidím 🙂
@juliemichal No já to právě taky vidím poprvé, ale jsem 31.DC...a taky mi naskočil až cca po půl hodince no. Ale zítra dělám další...♥️♥️♥️
@milujicimaminka89 Na té první fotce vidím po zvětšení fotky něco u třetího testu.... A tu ovulaci víš podle čeho? Měříš si bazální teplotu? Máš graf? Nebo si děláš ovu testy?
@hlasimse Ovulaci jen podle menstruačního kalendáře v mobilu, takže je přibližná...
A menstruaci dostávám od 30. do 35.dne.
@milujicimaminka89 a test dnes vypadá jak?
@milujicimaminka89 tak v tom případě to může být všelijak. Můžeš třeba na ovulaci ještě čekat 😀 Ale pokud je plus minus pravidelná, tak klidně můžeš být těhotná a na silnější test je ještě brzo...
@milujicimaminka89 také mě zajímá jak jsi na tom
@milujicimaminka89 jak dnes testík? 🙂
Jste hodné holky♥️...moc...ale na testu bílo...nemá to cenu...těhotná nejsem a ani už nebudu...je to smutné...život není fér...🥺😭
@milujicimaminka89 Zkus si začít měřit bazální teplotu. Odhalí, jak jsi na tom s ovulací, luteální fází (zda není moc krátká atd.)...
@milujicimaminka89 a co zkusit ivf jestli vam to nejde, my se snazili rok a pak sli na ivf a za 3 mesice jsem byla tehotna
@alik20 IVF mám za sebou, 3 embryotransfery také a nic. Ještě máme 2 mrazáčky...ale na nic...😪😪😪
@alik20 Je hezké slyšet, že IVF pomohlo...mě ne.
@milujicimaminka89 a proč na nic ?
@agneska7 Protože mám špatnou sliznici a je to pouze vyhození 10.000,- za ket...:(
@milujicimaminka89 aha, 😔 tak to je naprd, zname to taky neslo, tak zazadali o adopci a maji ted 3m miminko
@milujicimaminka89 a na tu sliznici neco beres?
@alik20 Už není co na ní brát. Nic nepomohlo. Tablety, náplasti, hormonové injekce ani bylinky...nic...mám ji ostrůvkovitou a nízkou, takže by byl opravdu zázrak, kdyby se embryo uchytilo. A on se ten zázrak stal. Před 2 lety v tento den jsem objevila 2 čárky na testu a miminko se uchytilo a do 10.týdne jsem byla nejšťastnější na světe s manželem, ale potom nerostlo a nebylo ani srdíčko, přestalo se vyvíjet, nemělo dost živin z mé nízké sliznice a musela jsem v lednu 2019 na kyretáž...od té doby zase nic. Už se snažíme od září 2014!!! A prostě nic. Nenajde si k nám cestu a tak moc chceme. Je mi 32 skoro, manžel má 37...je čas...nejvyšší...:( Bez dítěte je život na nic, jen prázdno. Každý měsíc se trápím a moc čekám, zda se na testu objeví duch...každý měsíc, když mi přijde menstruace jsem smutná a bez života. Co bych za to dala, abych měla bříško a rostlo mi a já pod srdcem nosila miminko, které by nás naplňovalo...jiným to jde, nám ne...:(
@milujicimaminka89 zkus si koupit femigard. Pij kontryhel a jez kyselinu listovou. Tak se mě to povedlo a to říkali že nemůžu mít uz dite. Ted ho piji také. Sice čárku mam ale stejně mam pochybnosti.

@radus22 No ale jde o to, že je po limitu a po uschnutí zeslábne...🤔🙁