icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
bathory87
25. lis 2020

@agneska7 dneska už je slabší a spinim tak z toho nic nebude 🙂 počítala jsem s nejhorším 🙂 jen mě to zajímalo.

milujicimaminka89
25. lis 2020

@bathory87 Femigard ... o tom jsem neslyšela, ale jdu do toho. Jdu do všeho, co by pomohlo a ještě jsem to neměla. Objednám. Děkuji za pomoc!!!❤

adell33
25. led 2021

Co myslíte vidíte taky čárku?

bathory87
25. led 2021

@adell33 vidím ❤ v kolikatem jsi?

ema90
25. led 2021

@adell33 Kolik dni vam meska ms?

adell33
25. led 2021

@bathory87 dnes má přijít ms . Jsem 30dc ...
@ema90

codal
25. led 2021

@adell33 vidím a držím pěsti ❤️

ema90
25. led 2021

@adell33 A objevil se ten duch normalne v limitu? Ja si nemuzu pomoct, prijde mi ta carka nejak moc posunuta. Ale to se mi mozna jen zda 🤷🏼‍♀️ jsem zvykla, nebo mi to tak aspon prijde, ze byvaji bliz k sobe.

bathory87
26. led 2021

@adell33 tak to držím palce. Nechci strašit ale tohle je moc slabé ale kdo ví. Mě to tahle dělalo když to odchazelo. Už test nedelam radši před. Dej vědět 🙂 ať to klapne!

saji
Autor odpověď smazal
ema90
1. únor 2021

@saji Ja tedy vidim snehobilo.
Pockejte do ms 🙃

siima12
1. únor 2021

@saji Já nic nevidím, třeba to je vidět v reálu ale na fotce není. Mě se duch ukázal 9-10 DPO

saji
1. únor 2021

@siima12 je pravda, ze ted jak jsem to nahrala, taky taky nic moc. V mobilu a nazivo se tam prave neco rysuje. No nic, pockame😊. Ja to jen zkusila, protoze mam mit zitra rtg. Spise si myslim, ze to bude falesnak nebo ryska 😊

siima12
1. únor 2021

@saji Já když si dělala test tak jsem tam viděla fakt pidi ducha ale když jsem to vyfotila tak tam nebylo nic vidět. Pošlu foto když jsem byla 7DPO a 10DPO nic není ztracený 🤗 věřím že se ti tam ukáže a papírkový je 10DPO

petrulina7
25. únor 2021

Ahoj holky prosim pěkně, jsem tu nová, co myslite, horni tt spodni ovulační, děkuji 🙂

siima12
25. únor 2021

@petrulina7 Duch tam je 😉😊

petrulina7
25. únor 2021

@siima12 dekuji 😊 slyšela jsem že to může být ryska právě tak nevím, ale nejak mi to nesedí s ovulaci právě 😄 tak jsem v šoku

siima12
25. únor 2021

@petrulina7 zkus jiný test třeba mamatest

petrulina7
25. únor 2021

@siima12 zítra zkusím toto je dr max

tasimia
25. únor 2021

@petrulina7 na těhotenském vidím ducha a ovulační je negativní.

sanour86
26. únor 2021

@petrulina7 je tam duch. Ryska vypada jinak. 🍀🍀🍀

bathory87
27. únor 2021

@petrulina7 to vypadá hodně nadějně...

petrulina7
27. únor 2021

@bathory87
@sanour86
@tasimia
@siima12
Díky holky je to jen duch reaguje na ovulaci, takže tt u mě reaguje i na ovulaci 😔

sanour86
27. únor 2021

@petrulina7 to mě mrzí ☹️

petrulina7
28. únor 2021

@sanour86 dekuji no nedá se nic dělat no je to život, nekdo hold může rodit jak na běžícím páse a nestarat se a nekomu není dáno i když by se staral 😔

tasimia
28. únor 2021

@petrulina7 hele za mě by těhotenský test neměl reagovat na tt. Přeci jen každý měří jiný hormon 😉.

ema90
28. únor 2021

@tasimia To sice meri kazdy jiny hormon, ale ja jsem si schvalne nekdy v 18tt udelala ovulacni test a ten byl jasne pozitivni.
Tak kdo vi jak je to i naopak... nekdo miva zvysene hcg stale a o tehotenstvi nejde.

ruzova_pastelka
28. únor 2021

@tasimia Mně těhotenský test (mamatest) taky při ovulaci vždycky udělal ducha. HCG se při ovulaci zvyšuje a některým ženám holt o tolik, ze to ukáže i citlivý tt.

hjaninka
28. únor 2021

Holky... Mám už nervy v kybli 😬
Mám potvrzenou ovulaci od doktorky, že proběhla z levého vaječníku. Sama jsem to i dost cítila a trochu zaspinila. Bylo to 14-15DC. Měla bych být aktuálně 5+1tt, čárky na testech pěkně sílí. Stalo se mi 2x při tlačení na WC, že jsem malinko zaspinila. Včera k ránu mě ale vzbudily bolesti zad, kyčle a jakoby podbřišku/trisla. Zesilovalo to, trvalo to asi 3-4 hodiny, pak to ustalo. Připomínalo mi to krizové bolesti před začátkem porodu, ještě než přijdou vyloženě nějaké křeče. Od té doby spinim, aktuálně už jen trošku. Včera odpoledne jsem tedy raději vyrazila na pohotovost, kde si mě nechali pro podezření na MT. Sliznice jen 8mm, děloha prázdná. Pravý vaječník lékařka déle zkoumala. Do zprávy napsala mírně otekly, ale levy. Přitom mluvila o pravém... Celkově s těma stranama měla trošku problém. Hcg včera 685UI, zítra budou brát znovu a dělat utz. Šla jsem dnes domů na reverz, že je mi lépe, a dostavím se ambulantně, mám doma 1,5letou dcerku a bylo mi ji hrozně líto. Trošku si to ale vyčítám, zda neriskuju. Jsem z toho úplně jelen. Přijde mi divné, aby me bolelo v pravo a měla jsem tam mimodelozni, když byla ovulace vlevo. Vím, že je brzy na to, aby něco šlo vidět a je třeba šance. Ale ta nízká sliznice mě dost znejistila... Co myslíte? Už mám za sebou vyvolaný porod mrtvého miminka ve 25tt pak samovolny potrat v 8tt. Jestli si vyzeru ještě operaci s mimodeloznim, tak už další těhotenství psychicky nezvládnu :(
(poslední test jsem dělala dnes před obědem. Poslední 3 jsou tedy 20,22 a 23dpo)

petrulina7
28. únor 2021

@hjaninka vidím že testy sílí, uvidíš co krev, určitě buď hlavně klidu, stres miminku neprospiva, pokud bys měla bolesti tak bych zašla na pohotovost zase ale pokud se nějak nerozkrvacis tak počkat, vím že je to těžké, mám za sebou také hodne nevydarenych tehu. Urcote bych pockala na krev a další utz, držím palečky ať je vše v pořádku ❤