icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
saji
8. dub 2021

@agneska7 mi to prave prijde hrozne brzy a s mamatesty nemam jedinou zkusenost. Mela jsem par rysek, ale to bylo vzdycky videt, ze jsou to jen rysky.

agneska7
8. dub 2021

@saji já mám s mamatesty jen tu nejlepší zkušenost , je tam krásný dusík , uvidíš jestli zesílí 👍

saji
8. dub 2021

@agneska7 dekuji za reakci, zkusim zitra🙏

saji
9. dub 2021

Tak holky dnes 10dpo a test z rana🙏🙏🙏. Odpoledne si zajdu koupit digitalni, ten je snad 100%

milujicimaminkas89
19. dub 2021

Holky, co myslíte? Na spodním testu, ryska nebo doušeček? Děkuju...

ema90
19. dub 2021

@milujicimaminkas89 Nejde tam videt vubec nic.

milujicimaminkas89
20. dub 2021

Holky, co myslíte???

agneska7
20. dub 2021

@milujicimaminkas89 nevidím ani náznak

renat23
20. dub 2021

@milujicimaminkas89 na tom vlevo něco vidím 🧐

milujicimaminkas89
25. dub 2021

Holky, mám už druhý den ducha po limitu. Jsem 10.dní po KET, ale tohle se mi ukáže vždy po limitu. Jde o rysku že?...Děkuji...❤️

juliemichal
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 no vypadá pěkně,kdy sis píchala ovitrelle?a zkus mamatest.

milujicimaminkas89
25. dub 2021

@juliemichal Nepíchala jsem si nic. Ani Pregnyl. Jsem jen 10.den už po KET...

milujicimaminkas89
25. dub 2021

@juliemichal Ale je to po limitu. Po zaschnutí...

juliemichal
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 tak já bych zkusila mamatest a uvidíš.

milujicimaminkas89
25. dub 2021

@juliemichal Zkusím. Děkuji.

ema90
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 Ja teda vidim negativni test. A jestli tam neco vidite, tak po limitu je to uplne jedno co tam je.

milujicimaminkas89
25. dub 2021

Zkusila jsem hned Mamatest...zase po limitu...

pajiskazemlyna
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 za me na mamatestu peknej rysujici se duch 🙂)

tasimia
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 něco tam je, ale pokud je to po limitu.. tak sama víš, ze je to neplatný ;)..

juliemichal
25. dub 2021

@milujicimaminkas89 no na mamatestu je hodně pěkný dušík

ajuska155
26. dub 2021

Ahojte snazime sa s priatelom prvy mesiac momentalne mam spinenie a slabe krvacanie mimo menstruacie tu cakam az bud. tyzden, nakolko sa mi zdalo zvlastne to spinenie urobila som test jeden rano a druhy vecer a je tam akoby slaba ciarka ...len si nechcem nic nahovarat ......vidite to rovnako ??

ema90
26. dub 2021

@ajuska155 Tyden pred ms je uplne jedno, co na testu je.

teryem
26. dub 2021

@ajuska155 měla jsem to úplně stejně.. Týden před ms spineni, což se mi nestávalo nikdy, tak mi to bylo jasný.. Duch taky vyskočil.. A teď mi leží v kočárku. Ať to dobře dopadne

ajuska155
26. dub 2021

@teryem dakujem no som zvedava pockam na MS kazdopadne este sa netesim 😇😊

tamarka95
Autor odpověď smazal
tereza2608
Autor odpověď smazal
misa17354
28. čer 2021

Ahoj ženy, přidávám se k Vám, mate zkušenost s nesílícími testy?
Každý dělaný odpoledne, nyní jsem 35DC, dnes 7dni po termínu.
Břicho bolí, když chodím, nebo něco dělám, když lezim, jen to OK. 🙏🏻😁

radus22
29. čer 2021

@misa17354 nejlepší je dělat test z ranní moči 🤷 čárka nemusí sílit protože víc pijete a pak je ten test zkreslený. Ale když těhotenství potvrdil digitální test tak bych tomu dávala velkou naději.

mikejla93
29. čer 2021

@misa17354 Mám zkušenost, bohužel smutnou, po nesílích testech pak dorazila zpožděná MS a jednalo se o biochemické těhotenství. Zkus testovat spíše obden, pokaždé z ranní moči, postupně by testy měly sílit. Přeci jen, 7 dní po termínu MS bych teda čekala trochu silnější čárky.. nebo si skoč na krev na hcg, za pár dní znovu a budeš mít jasno, jestli roste, jak má.. nechci ty digitály nijak znevažovat, ale nemusí to bohužel znamenat nic, pokud to nebude prosperující těhu...

sudylichozrout
29. čer 2021

@radus22 Hele, mam dotaz. Co si myslis, ze je uvnitr toho digi testu? a) Skritek doktor s celou miniaturni gynekologickou ambulanci, b) stejny papirek jako je mamatest plus cip, ktery vyhodnoti intenzitu carky a prevede ji na displej. Na odpoved mas cas a muzes klidne pouzit napovedu z publika.
@misa17354 Pokud ti feety nesili a mas tyden po vynechani, tehotenstvi pravdepodobne neprosperuje a prijde krvaceni, se kterym se toto biochemicke tehotenstvi ukonci samo. Stava se to casto, bohuzel. Drzim palce do dalsich cyklu.