Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sudylichozrout skřítek doktor 👏😂😂
Děkuji Vám za odpovědi.
Jsem po mimodeloznim těhotenství, tak asi proto plaším, dopadne to tak, jak to dopadnout má, když porovnám první s třetím, i tak není vidět rozdíl, což by alespoň trochu byt vidět mělo. 🤷🏼♀️
Zítra jdu k dr., tak se dozvím víc, pokud to nemá dopadnout, raději ať je to BT, nebo potrat, než mimoděložní. 🙏🏻🙈
@misaz15 taky nic nevidím
Taky nic nevidím. 🤷🏼♀️
Tři dny před ms je dost brzo, ale může byt, znám spoustu žen, co to tak měly, zkus za dva dny znovu. 😊
Držím palečky, mě to nedopadlo, bohužel. 🙈
Paráda, gratuluji 🥰🍀💕
@luccroman držím palce 🍀
Neměly by ty čárky být o něco silnější na cca 12–14dpo (odshora)? 🤔😕 Ve skutečnosti skoro nejsou vidět... Teplota se drží nahoře a ještě 10dpo na testu nebylo vůbec nic. Od vysazení HA v dubnu mám rozházený cyklus (poslední MS byla začátkem května, pak už jen 10 a 7 dní špinění), takže ani nevím, kdy by měla MS přijít 🤷♀️
Zkus test za par dni, já měla taky slabší 17DPO, byla jsem těhotná, i když to nedopadlo.
Držím palce.✊🏻😊
@nikoleta_92 bohužel nevidím nic
@littleannie vidím 🙂)
@littleannie nevidím, promiň
Mohu se zeptat co znamená zkratka za číslicí? Děkuji
@lussy31 slabší čárku tam vidím.
Ahoj holky, už mám dvě děti, u obou jsem těhotenství zjistila “duchem”, nikdy jsem neměla nějaký falešný... no a tenhle cyklus mi kolem ovulace bylo zle, břicho zadá a spodek mě bolelo jak před menstruaci... jsem teď 10dpo a mamatest mi vyšel s duchem. Zkusila jsem dva jiné a tam nic (pepino a intime).. má cenu zkoušet třeba zítra? Nebo je negativní 😃
@womave ducha tam vidím. Určitě bych zkusila digitální. Držím palce ☺️
@anicka2104 mě to pravé zaskočilo protože vždycky jsou testy snehobile .. a když jsem měla ducha tak to bylo těhotenství.. ale teď jak jsem si udělala ještě ty dvě značky a nebylo tam nic tak mě to lehce zmatlo 😀 po třetím vyloženě netouzim ale vím ze budu zklamaná když další test bude negativní 😅

@misa17354 V první řadě bys měla testovat obden, aby tam byl posun znát a za druhé, z odpolední moči to může být každý den jinak ředěné, takže porovnávání nedává smysl.