Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@anyt9178 :( takhle jsem to měla před 2 měsíci další se zadařilo to bylo sp a dnes 8 dpo a slaboučký dušík, ale zatím z toho nic nedělám může to být falešnák a nebo ms může stejně dorazit
@dvamy vidím ta je k nepřehlédnutí :D
@sobtik1986 Já tomu nemůžu věřit :D radši se ještě moc neraduju. Ale kosmetiku pro jistotu změním na normální kosmetiku...
@sobtik1986 já dvakrát za sebou a příště už raději netestuji je děsný vidět jak to slábne ☹
@anyt9178 to jj já si také říkala, že nebudu testovat, ale 7 dní stále stejná teplota včera a dnes nevolnost tak mi to nedalo, ale dokud nebudu po termínu ms a mít krásnou dálnici tak tomu věřit nebudu 🙂
@sobtik1986 já to řikám teď, ale příště mi to zase nedá
@dvamy hezké čárky já bych chtěla mít také takové 🙂 jsem zvědavá co na mě vykoukne zítra
@dvamy No jo, já jen že jsem o tom ani neslyšela. Simtě vždyť ultrazvuk u doktora je namířený přímo na to embryo a ničemu to nevadí, někdo si koupí angelsounds a ultrazvukuje plod denně, a my tu budeme řešit několik minut špachtle za měsíc, v obličeji matky, metr od dělohy daleko...
@bajule gratuluji 🙂

@anyt9178 jasný, rovnání kostrče je součástí metody Mojžíšové pro otěhotnění. Dělá se to běžně na rehabilitaci, která s tím má zkušenosti nebo kde se cvičí metoda paní Mojžíšové. Rovná se to přes konečník.