icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Strana
z1361
marioneta246
1. pro 2022

@milujicimaminka89 kupovala jsem test snad jen jednou a to u dr. Maxe. Tam je jasné dané rozmezí kdy je test platný a to asi do pěti minut od počůrání, pak jsou výsledky zkreslené. Asi bych se nedokázala pořád testovat, ty nervy. Jedině později. Držím palce ať to vyjde🍀.

milujicimaminka89
2. pro 2022

Nic, negativní...😓 11. dní po IUI a 13. dní po Ovitrelle. Opět to nevyšlo, není mi souzeno být těhotná...prostě není...😓

hlasimse
3. pro 2022

@nelinka1998 tak co? Zjistila jsi víc?

nelinka1998
Autor odpověď smazal
tasimia
4. pro 2022

@nelinka1998 já myslím, ze by ses měla zeptat ideálně doktora ;). Tady ti nikdo nepovi, zda ano nebo ne..

mimi1004
4. pro 2022

@nelinka1998 A zveřejňovat osobní údaje na netu je taky dost nerozumné. Rč, jméno, adresa 🤦🏻‍♀️

julie290
Autor odpověď smazal
saraponetzova
20. čer 2025

Zdravím chci se zeptat 4 den po stiku pořad se mi to tam ukazuje a nevím jestli je to pozitivní nebo ne děkuji moc

klpoiu
20. čer 2025
@saraponetzova

Zdravím chci se zeptat 4 den po stiku pořad se mi to tam ukazuje a nevím jestli je to pozitivní nebo ne děkuji moc

@saraponetzova 4 den po pohlavním styku nemuze byt test pozitivni, ikdyby si tech testu počůrala 1000!! Prosim, precti si neco o tom,co se deje po oplodneni a kdy se zacina tvorit HCG,ktere je nezbytne pro těhotenské testy!

dvojka
20. čer 2025
@saraponetzova

@saraponetzova ani jeden test není pozitivní

Strana
z1361