Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Gratulujem🙂
@nataliska1991 gratulujem,mami ;)
Dakujem vam moc baby 🙂 citala som konika uz dlhooo a uz som ani neverila , ze nebudem ta co cita a gratlujebale naopak 🙂 pomohlo len zabudnut..
@nataliska1991 Si tehotná🙂
@augustovkaa este to neviem prijat uvidime co povie doktorko 🙂
@nataliska1991 Ja som bola tehotná už dva krát a vždy to bol pre mňa šok v pozitívnom zmysle, test ti potvrdil tehotenstvo🙂 Budem ti držať palce🙂
Vazim si to dakujem. Kedze este nemeskaju tak az bud. Tyzden pojdem ☹ veru sok to bol doteraz som si kazdy mesiac myslela, ze som urcite a vcera som na to kaslala a..🙂
ja som si tiež robila taký klasický a jediný, kto videl 2čiarky som bola ja a bola som tehotná, takže gratulujem, ale ešte chvílu počkaj pri poslednom tehotenstve mi napr.nevyšli 3 testy a vedela som 100%že som tehotná... 😉
@nataliska1991 ano je to tam gratulujeeeem 🙂 drzim palusky 🙂
Ste zlate :-* ano pockam urcite ale tazke to bude 🙂
@nataliska1991 Strašně moc gratuluju!!! 😉
počkám teda do pondělí pak se uvidí...
@nataliska1991 vypada to slibne 🙂.. gratulace.
Jen tak mimochodem jsem vcera cetla forum, kdy to ma clovek oznamit ostatnim. Clovek by to nejradsi rekl vsem a pak si rikam, ze zbytecne, kdyby se neco pokazilo. Pred mamkou to vic jak jeste tyden neydrzim urcite. Dnes ma prijit na navstevu a doufam, ze nebude mit dotazy nejaky.
Nejhorsi je, ze budu mit obavy cely tehotenstvi. Sice si asi po 1. trimestru lehce oddychnu, ale stejne se clovek porad bude bat.
@saraha1 ahojky, to víš, že jo, jsi šikovná, žes dala dolů tolik, máš můj obdiv. Já jsem kdysi dáááááávno dokázala shodit 37kg a dodneška mě mrzí, že jsem to nechala zajít tak daleko, že mám vše zpět i s "bonusem". Ale co už...
No, ty potraviny mi říkala mudr a taky má sestra, která byla těhotná loni a toto vše jí taky zakázali.... S tavenýma sýrama jsem ale asi jediná, nikoho v mým okolí neznám, kdo byměl zakázaný. Ale jednou jsem si stejnak chleba namazala a k tomu rajčátko, mňam! Já si myslím, že se to hlavně nemá přehánět a jestli zhřešíš výjmečně, tak se snad nic stát nemůže. Aspoň podle mě... Ale ať máš klídek, tak se zeptej svojí mudr na gyndě, co ti nedoporučí. Vím, že je i hodně bylinek, kterým je potřeba se v těhotenství vyhýbat... Třezalka, list maliníku, hodně skořice se nemá.... Víš jak, toho je tolik, že by jeden zblbnul....
@pt1981 no ja jsem chtela zacit na krabickovy diete (ta knizka), ale to ja proste nedavam ridit se nejakym jidelnickem a taky to byly maly porce, bych vazne hladovela. Tak jsem po par tydnech zacala s motivatorem (zapisujes, co jsi snedla a co jsi delala a mas prehled), pak jsem presla na kaloricketabulky.cz a jsem spokojena. Hresim skoro kazdej den 😀, ale snazim se hejbat. A mam teda velikou vyhodu, ze jsem nikdy predtim dietu nedrzela, takze metabolismus je rozjetej a funguje asi tak, jak ma.
@satanka1 No jinak byla mamka na navsteve, zacala s dotazama a ja samozrejme podlehla. Chudinka moje samozrejme neudrzela slzu v oku 😀. Jsem jedinacek, jeji holcicka, a jsme obe citlivky, takze jsem to cekala (obrad na moji svatbe jsme probubely obe 😀).
S tim jidlem je to zapeklity. Leccos si v kidu odpustim, ale u tech syru nevim, nevim 🙂. Treba u me bude fungovat casem to, ze na to stejne nebudu mit chut.
@saraha1 v tehu to mozno zvladnes za 1 den...pri prvej dcere som letela na wecko aj 10x za den.mne byva zle cele dni a ze ranne nevolnosti ..trt...predvcerom som blinkala o pol 1 v noci.drzim palce,aby ta to obislo.Ja som po vianociach o jedno babo prisla..tak som v podstate rada za kazdy takyto den.
@satanka1 tak moc drzim palecky, aby neprislo dalsi zklamani. Ja jsem zvedava, co mi rekne dr v pondeli. Prestal me na dva pobolivat podbrisek, az jsem se lekla, ze se neco deje, ale dnes se zase podbrisek ozyva 😀. Nechutenstvi zatim zadny a prsa boli vice ci mene uz nekolik tydnu 🙂. No a jinak mi na cele dneska vyskakalo asi 200 minu pupinku akne, fakt nadhera!!! 😀
@saraha1
@satanka1 No to dufam lebo ja by som zedla aj kona ale sa musim krotit 😀 😀 ved od vtedy ako zvraciam som dala dole 3 kila 😠 pri prvom som taketo problemy nemala ale teraz je to hrozne a najhorsie je to ze ani nemusim nic citi staci ze si predstavim ten pach 😀 😀 to je sila a ako mi prestalo chutit maso ani citi ho nemozem 😀 😀

@nataliska1991 ano, je tam 😉