Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Podle mě je to v pohode, 15 dni po iui...já měla 10 dpo hCG 5,3 a už mám dálnice na tesu, dělej si testy z moče a sleduje jak sílí a gratuluji!
@bluekobylka diky moc 🙂 jj chci testovat obden, at je videt kdyztak vetsi rozdil. Tak snad to bude ok 🙂 diky a taky gratuluji 🙂 koukala jsem, ze jsme na tom podobne podle ms 🙂 (20.7.)
Tak dnes zatím nic, zítra by měla přijít MS, tak testnu ráno a dám info 🙂
@boruvka22 zítra jdu na krev na kontrolu, jsem sama zvědavá kolik bude test mi sílil každý den vic, testovala jsem denně a od 13 dpo už to bylo jasné vidět, tak to gratuluji take! Hlavně ať vše je v poradku😊
@dvamy tak zkuste zadat na www.maminkam.cz do těhu kalkulačky kolikátý týden cca jste a pokud by jste chtěla aby bylo vidět srdíčko tak bych šla až tak v 7-8 týdnů. Já na první Utz šla když jsem byla 7+2 a už bylo krásný srdíčko.
Ahoj děvčata, tak já měla poslední MS 15.7 tak že 3 dny spoždění. Tak doufám že to klapne 🙂 test jsem si dělala v den očekávané MS. A nic se mi neukázalo :(
Huraaaa dnes 17 dpo hCG 2894 tak je to tam! 1.9 máme první utz už se tesime 🙂
Ahoj holky, tak jsem byla včera u dr. a ten bohužel na ultrazvuku nic neviděl. MS jsem měla 15.7. a přitom na testech mám 2 //, které stále sílí. Je to normální? Mám z toho divný pocit. :,(
Ahoj holky, tak včera odpoledne Mamatest po limitu pidi dušík, dneska ráno v limitu duch a Digi test negativní.. tak uvidíme, co bude dál, mě už nic nepřekvapí 🙂 Dnes jsem 14 DPO.
Ahojte Holky, chtela bych prosim podporit a nejak uklidnit. 9.7. jsem mela posledni menstruaci - v patek jsem si delala test a byly tam 2 carky, nakonec jsem si tech testu udelala asi 5. i jeden digi test , kde bylo vca 2-3 tydny, vcera jsem byla na gynde a doktor v deloze nic nevidel, nabral mi krev a do dneska do 15:00 cekam na vysledek.. stalo se Vam nektere, ze se mimi objevilo az pozdeji:?dekuji
@lucousek144 ahoj. ovulace byla ocividne pozdeji .. mne taky ukazuje digi test 2-3. merila jsem si teplotu a tak vim, ze ovu byla kolem 1.8.
ted jsme tedy v 5. tydnu a na ultrazvuku jeste nic videt byt nemusi.. ja jsem objednana az na 4.9. Pry je lepsi jit tam az takto, aby se clovek zbytecne nestresoval 🙂
@pekkaa tak je mozne, ze jsem mela ovu pozdeji, zase si rikam, ze by mi test neukazoval 2 carky, kdyby to tak nebylo...

Ahojda holky, potrebovala bych poradit, jsem 15 dni po inseminaci, dnes jsem mela slabe pozitivni test, byla jsem rano na krvi a hodnota hcg je 76, podle posledni ms je to 4+1 tt...sestra rikala, ze je to nizka hodnota a pristi tyden mam jit znovu na krev (ale ze to je mozna tim, ze je to kratka gravidita), myslite, ze je to opravdu malo? Diky moc 🙂