Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@tynulkaxix gratuluji 😉 ať je vše v pořádku 🙂 já jsem dnes cca 8dpo a na testíku pidi nenápadný dušík 🙂 tak testnu v pátek ráno 🙂 to už by snad mělo být vidět víc 🙂
@ajriska tak tady je carka jasne videt,ale radeji bych ja osobne testovala az rano,tod muj nazor na mamatesty a to i pres to vse co uz se tady o nich psalo a z vlastni zkusennosti.Kazdopadne ti to preji i kdyz to bude treti detako😉). predeslou stranku jsem jen preletela a jen odpovedela jestli duch je nebo neni a ten test vypadal stejne jako mamatest tak se omlouvam😉.
@anyt9178 ráno jsem dělala mama test, jiný nemám a ten je negativní a po limitu sotva duch. Věřím tedy, že těhu nejsem, neb to by se muselo opravdu už vážně ukázat. My třetí dítě fakt neplánujeme, měla jsem obě těhot. riziková a porody též, navíc první dítko z IVF..už testovat nebudu. Počkám co doktor ve středu řekne. V neděli jdeme na svatbu tak si dám do nosu 😀
@tynulikaxix@ ahoj tak ciarka mi sili zacala som brat femibion 800 a buduci tyzden idem k lekarke tak dufam ze yz bude vidiet niecoo 😊😊
@edinka126 Ahoj no tak to je super🙂 moc gratuluji a ať sili dal🙂 Já dneska netestuju, ale svrbi mě ruka😀 já beru chytré miminko, je to levnější verze femibionu🙂
Holky taky vás občas boli pupík, táhne vás břicho, sem tam někde pichne a občas boli břicho jako na ms?
@tynulkaxix ano, byva to tak 😉
@tynullkaxix@presne tak isto vcera som sa zlakla ze uz dostavam ms..su to take 20sek.bolesti..ale je to zevraj normalne roztahuje sa maternica a vsetko sa hyybe ☺☺
Mě je holky právě nějak blbe☹ ne ze bych mela zrovna malý bolesti
@tynulkaxix pokud to jsou fakt velke krece tak radsi bez na pohotovost
@pekkaa zkusím se nejdřív natáhnout, abych zbytečne neplasila
@tynulkaxix ok. Me taky ze zacatku dost bolelo bricho, ale nebylo to nic hrozneho. Pokud by se ti to zhorsovalo, tak fakt radsi bez. Radsi zbytecne nez to pak litovat
@pekkaa jak jsem si lehla tak je to lepší, tak snad to bude v pořádku .
@tynulkaxix já cítím tlak a bolej mě třísla hlavně nedělej nic namáhavého
@anyt9178 Mě ted picha tam dole a břicho mě furt poboliva
@tynulkaxix me pichalo v boku, pichalo v rozkroku, bolely trisla, stydka kost, kycle.. Pak se to po par tydnech zlepsilo ale stale se to obcas kratkodobe vrati..
@tynulkaxix to mě jako když táhne u stydké kosti až to zabolí
@pekkaa
to já dnes počůrala oznamovací test( ten v obalu) pro tchýni bude tu pár dnů tak ať se nediví, proč furt spím 🙂 a čárky jsou krásné dalnice, já se tak těším na 6tého 🙂
@bajunka a co manžel už dostal to přáníčko? 🙂 Já mám taky pěknou dálnici, ale štve mě to břicho☹
no jasně hned jak přijel 🙂. klid nestresuj odpočívej fakt je to úplně normální. kdybys neměla žádné příznaky tak by jsi taky byla nervozní... 😉

Ja tomu nejak nerozumim. Takze pred trema tydnama byla MS, po ni nebyl sex...Jak muzes byt tehotna? Jinak na testu nevidim nic