Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Jojo, mam tu fotku o nekolik stran drive. Ani ten, co jsem delala v sobotu, coz uz bylo 6tt, nemel testovaci carku silnejsi nez zkusebni. Pravda, nebyla to ranni moc, ale stejne. Ja si taky prala, aby to vyslo a ono jo 🙂.
Je tááám 😉 , ja jsem je mela uplne stejne a docela dlouho,ale nagynde doktor mi to pak potvrdil z krve a pamatuju si jako dneska, kdyz jsem z prace volala na vysledek a rekl mi, že je pozitivni a ted mi v kocarku krasne spinka petimesicni Filipek. Preju, aby ti to taky vyslo 🙂 😉
tak já jsem to měla přesně tak, ale musíš doufat 🙂 já jsem dělala jako první GSmama a tam jsem taky měla ducha, pak nějaké levné a tam nic, ale nedalo mi to a jela jsem do obchodu pro clear blue ten co ukazuje délku početí a když mi to tam ukázalo 2-3 tak jsem doufat začala a další den běžela k doktorovi 🙂
Podla mna si tehotna, aj ja som mala najprv taky slabsi a za par dni bude silnejsi, k lekarovi mozes aj pockat,on hned to neuvidi, tak pockaj tyzden a tak tam skoc.
Jj z krvi pozna hned, je tam zvuseny hormon ktory inac nie je ked nie si tehotna.drzim palce
holky coznamena grav incip
mám doma taky tři takové testíky ale dostala jsem to ☹
gratulujem 🙂
@macek01 nooo tak to gratuluji- drzime palce
já jsem dělala clear blue už den po vynechání, takže bych se nebála 🙂 Dej pak vědět, ať můžem gratulovat 🙂
mam bolenivpodbrisku
@saraha1 ani mi nemluv...už tejden si připadám jak nemocná.nic se mi nechce.nejradši bych pořád ležela a nic nedělala...o žaludku na vodě ani nemluvím, vždycky čekám kdy a kde a koho pozvracím 😀 ještě že na ty křeče v podbřišku mi dala to magnesium, pomáhá to. jinak bych byla uplně na odpis...

@saraha1 moc si přeju aby to vyšlo 🙂 taky jsi měla takle slabý testíky?? 🙂