Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Gratulujem .....urcite si tehu ved je ich krasne vidno //
@jge krasne, tiez ju cakas/necakas v utorok?
@zvolsiinylogin Presne tak, doufam, ze kdyz mam carecku takto brzo, tak se mimisek krasne uhlizdil a uz se nepusti! Snazim se setrit se, ale mam doma 14 mesicni dracici.......
Gratulujem
@jge kedy si ju mala dostat?
@zvolsiinylogin V utery ci stredu (pred jednim ci dvema dny), po porodu jsem zatim mela jen 2 cykly. Je to cca 14DPO...
po porode? gratulka,ze ste tak skoro zamiesili....ja som maal dostat vcera, ale bola len dajaka vlasocnicka a nic....dnes som robila predictor early a ako na porazenie, kontrolna normalna a kde mala byt testovacia, tam trochu naruzovelo okolie a ukazala sa cista biela ciarka....darmo vyhodene prachy, asi chybny test... 😠
@zvolsiinylogin Ja jsem pak skoro rok kojila a nemela jsem to.
nieco akoby tam bolo, ale skus o 2 dni, 8 den je velmi skoro na robenie testu. Viem, ze si nedockava, no najlepsie je vydrzat aspon do 14 dna.
Tak to gratulujem-ja ked som takéto ciarocky vydela bola som celá hepy 😀

@lennaaa no tak ja jsem byla nemozna dneska uz asi od 10 hodin dopo 😀.... zatim to ma gradujici tendenci, si nejsem jista, jestli v sobotu vubec rano vstanu z postele 😀. Tak alespon ze to magnesium pomohlo, ze se vyspis.