Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj,mrkni na muj testik ze dneska 8 dpo.něco tam vidím uvidíme v pátek.
@apollonka Ahoj,uz vidno tam slabo 2 ciarky,ja som tak mala pri prvom a postupne to silnelo,len teraz som nedockava 😝
Sem na to zvědavá jak to dopadne..uvidíme ale takové sem mela u druhého a vyšlo to stejně k dr bych šla až za měsíc tak: )
kočule moje poradte mi prosím ☹ dnes som bola na krvi a hcg je menej ako 1 testy som mala pozitívne ... ☹ takže nič z toho ... chcem sa vás opýtať neviete prečo ma bolí tak divne podbruško? nie je to ako na ms taký tlak to je by som povedala a aj cecoky ma bolia na sone utz všetko v poriadku tak nechapem čo to .... to nie je normalne ☹ niekto si zo mna robí kozy
@zagyi_izabela mnozstvi HCG jde zjistit z krve - presne, pak ne presne, ale kvantitativne - zda tam nejake je, z tehu testu. V prumeru tak 10dpo jiz neco ukaze test o citlivosti 10.
@jge dakujem pekne za odpoved,musim vydrzat ,test este neukaze
....udělejte si ještě jeden test, ten nejlevnější...a budete hned vědět 🙂))
Takhle jsem to měla přesně taky 🙂 úplně slabounké, ještě zítra a už to bude jasnější 🙂
Děkuju a nemůže to byt třeba falešné?měly sme styk jen jednou 😀 ale je fakt ze ja otehotnet problem nikdy nemela 🙂 diky holky uvidime jak se to bude vyvijet dal 🙂
@babulinka29 paci sa. Na tej prvej foto sa niečo črtá. Ešte nie je nič stratené 🙂 je ešte veľmi skoro. Počkaj par dni a test zopakuj 🙂
@asemilka dakujemmm skúsim cez víkend z ranného 🙂🙂🙂

@jge dobry den,mozem sa opytat ako sa da zistit mnozstvo hcg ?to sa pocitaju dni po styku?alebo po ovulacii,my sme mali v sobotu,pocas plodnych dni,vcera som robila je este negat,kedy uz ukaze nieco?dakujem