Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimamina no já teda nevím ale 4 je strašně málo, spíš možná biochemické tehu, já měla 8 den po ovulaci hcg 591 a takový test
@tynulkaxix tak jsme na tom stále podobně 🙂, jen průkazku jsem nedostala to asi až po odběrech ty mám za tři týdny...jen už jsem dostala letáček na první genetiku, že se mám objednat...
@bajunka a jak pak jste veliký?🙂 ja jdu a odběry az za 4 tydny, hrozna doba. Genetiku? Jako veliky utz?
@tynulkaxix jojo velký UTZ ve 12 tt, 6,9mm, já jdu za 3 týdny na ty odběry
@bajunka to me za ty 4 tydny budou brát krev a utz nevim. Ale mysljm ze se u nas na to neobjednava 😀
@tynulkaxix
@bajunka holky,tak to je nadhera...moc vam gratuluju a doufam,ze za tri tydny sem uz dam i ja fotecku 😉 jen tak dal 🙂
@tynulkaxix já se taky musím objednat sama, teď je to placená služba,ale přece jen to vyšetření na vývojové vady chci
krevni HCG 744,1 🙂 jsem maminka 🙂
@tmp11 no jednou už jsem to tak měla - duch a pak MS ☹ tentokrát to mám dostat ve čtvrtek, uvidíme. Už se snažíme od dubna a začínám být s každým příchodem MS víc a víc nervózní. Dneska si dám znovu test, nedá mi to 😀
@markyska88 Bohužel ducha jsem už jednou měla a přišla MS ☹ dneska si dám test znovu 😀
@lzii ahojky,dle tohto je to asi zatim gestacni vacek
http://baby-cafe.cz/index.php?option=com_conten...
@tynulkaxix ahooj takze je vsetkoo ok som rada ☺☺aj ti byva zle?nejake priznaky??? Prikladam moju foto z ultrazvuku 5tt+4 a mame 8mm
http://tvuol.uol.com.br/video/video-resume-gest...
musím to sem dát je to tak nádherný
@tynulkaxix no teda to ma obrovskou radost,mimisek je nadherny.Me dnes dovezl manzel z Primarku zimni oblecky na chlapecka az me dojalo jak je to malicke a jak uz jsem zapomnela ze ti deticky takove jsou😉).Drzim palecky at stale rostete a je super ze uz je to srdicko,je to na dobry ceste😉).Za par tydnu jeste pohyby a ak uz budes uplne v klidecku😉).
Mně to přijde dost silny a třeba to poskočí za další dva dny až... Myslim se, že jsi v pohodě...
@nikpn a nebyl 25kovi?

Ahojky holky tak už jsem po kontrole. Miminko krasne roste, mám 6,1 mm, srdíčko bije jako zvon takjsem dostala tehu průkazku🙂 podle poslední ms Máme byt 7+0 ale ddíky mim nepravidelnými cyklu které byly většinou 32 tak jsme 6+3 takže to krasne vychází 🙂