Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@juliemichal to je nejdůležitější...hlavně podpora partnera 🙂
@milujicimamina zlatíčko já taky nemůžu usnout a stále na to musím myslet až je mi s toho špatně ☹ mám fakt hodně velké obavy ☹ už mě to nebaví a nejraději bych jsem se na vše vykašlala.... ale manžílek mě drží v naději,že se to fakt jednou povede 🙂 dnešního dušíka viděl i můj manžel a taky má mamka 🙂 ale já tomu přestávám věřit a fakt mám s toho strach ☹ ale od dnešního večera zase nasazuji utrogestan,aby to zase neodešlo...
@515ka přesně tak to je 🙂 no a když to zase odejde tak od ledna jdu do práce a možná někdy se to povede znova a bude to to pravé 🙂
@juliemichal třeba budeš prijemne překvapena ;)
@milujicimamina no to bych mohla být,ale bojím bojím,že to je zase planá naděje ☹
@juliemichal taky no uvidíme
@milujicimamina v kolik si zítra budeš dělat testík? 🙂
@juliemichal je v stanu hned ještě se utesuji ze max ukazuje později
@juliemichal jak vstanu
@milujicimamina přesně tak to ukazuje 🙂 tak se budu těšit na tvůj testík 🙂 já se zase obávám,že ráno na testíku nebudu mít nic ☹
Holky tak jsme se z testu // radovali předčasne. Mimisek se nám v 5+1 neudržel a přesne na štědrý den jsme skončili na pohotovosti aby nám potvrdili ze je fuč :( tak snad se zadaří na podruhé? Nevíte jestli mužeme zkoušet hned a nebo měsíc počkat?
@arielka222 měla jsem to tak taky, pokud bylo vše přirozeně bez revize, tak můžete hned. Nám se povedlo hned druhý mesic😉 přeju hodně štěstí🙂
@effka84 bez revize naštěstí, jen zítra jdu ještě má krev aby bylo hcg úplne na nule. Takže počkat do prvni menstruace a pak zkusit? Každý totiž tvrdi něco jiného. To máš štěstí, ja se ted už úplne bojim aby to nedopadlo stejne zase :(
@arielka222 já bych ani nečekala😉 určo to budev pohodě
@effka84 Děkuji snad ano. Počkám ještě do příštího týdne, ještě sem z toho dost smutna a pak se na to vrhneme 🙂
@arielka222 počkej do první ms a pak můžete, já byla i na revizi a přestože v nemocnici tvrdili čekat 3-6 měsíců, tak moje dr. říkala v žádným případě. Počkat na ms a hup na to a na druhej pokus jsem byla v tom. To čekání je nesmysl.
@arielka222 měla jsem to stejně v září brala jsem to jako opožděnou ms takže žádnou pauzu jsme nedělali a dnes jsem 7+5 a příští pondělí jdu na potvrzení srdíčka tak snad to bude ok. Držím palečky aby se brzy zadařilo 🙂
@arielka222 bez revize se můžeš začít snažit hned!!! Tak hodně štěstícka🙂
@sobtik1986 jeee tak to moc gratuluji a drzim palce at je vse ok. Já dneska byla na krev aby se zkontrolovaly hcg jestli jsou nulove. Dr říkala že to bylo biochemicke těhotenství a ze můžeme po další MS hned zkoušet. Ale ja počkám asi na výsledky ty krve a pak hned na to hupsnem 🙂
@lajla doufám jen ze se zadaří hned. Tohle bylo taky na první stouch ale nedopadlo no...tak snad to teď bude ok 🙂
Děkuji holky,no uvidíme mám ještě 7 dni do MS..

@515ka ano ano měla a bohužel s toho bylo potom biochemické těhotenství ☹ jinak já jsem to už taky kolikrát chtěla vzdát,ale manžel chce miminko a věří tomu,že se povede tak proto to nevzdávám 🙂 kdyby tomu už ani jeden z nás nevěřil tak bych to už dávno vzdala 🙂