Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky já vás obdivuji já tam nic nevidím a vyhodila bych to do koše jako negativní. 😀Já tam měla 14 DPO dvě silné čárky. A dělala jsem jen dva testy.
@longchamp já si dělala první test cca 10-11 DPO (takhle brzo proto, že jsem dostala nějaké kortikoidy). A před tím jsem 2 dny opravdu slaboulince špinila... no a je z toho těhu. Bylo to asi uhnizďování. A prý je normální špinění na začátku... pokud je to teda malinko, "kolegyně" z jiné diskuze špinila až asi do 7 tt.
@dehors já vidím 2 krásné dušíky budu držet palečky, aby čárky sílili 🙂
taky vidím duchy 🙂
@longchamp Ahojky hele já taky jeden den krvácení a těhu jsem. Držím palečky. 😘
@sarivojvodova děkuju😊 Já jsem začla dnes špinit, ale málo. Jsem z toho nervózní jak to dopadne, ani jsem zatím manželovi neukázala test.
Holky a proč děláte ty testy před MS?? Nebo strašně brzy??
@sarivojvodova přesně, já to udělala jednou a naposled,,,byla tam slabounká čárka,akorát se člověk nervil a následně zklamal....užívám si sexíku a když to vyjde budu jedině ráda,ale stresovat se nehodlám 🙂
@sarivojvodova tak ja ho delala tak brzy treba ze zvedavosti a nedockavosti. Myslim ze to je hloupa otazka... Bez urazky. Ale proc si asi holjy muzou delat testy brzy pred ms... Protoze na to cekaji vic nez na cokoliv jineho 🙂
@bibinka2208 Já to chápu, ale po MS co nepřijde je to lepší než hledat duchy na testu, promiň.

Tak jsem dnes 10dpo,bazálka se mi drží 37,2-3 a dnešní test opět nepatrný dušík.Ale u dcery se mi pořádný duch ukázal 14dpo a 2 čárky v den ms,takže 16dpo.Ještě je tedy naděje 🙂
Akorát je dnes šero a nejde mi moc vyfotit 😒