Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucaa to nevím, já to právě nikdy nepočítala. Říkala si vždy bud to vyjde nebo ne. MS byla 6.1. A cyklus mi taky haproval 28-30 dni
@vermon myslíš, že už se můžu těšit? Já byla dnes zklamaná, že nic nebylo vidět a nic mi ani neřekl, že bych mohla být.Jen vzal krev a nařídil odběr hcg.ale 4 pozitivní testy by snad neklamaly, bojím se těšit
Ja jsem podle mns teprve 3+6 (mam kratky cykly a brzkou ovulaci, tak uz to vim skoro tyden). Premyslim, kdy si mám zavolat na gyndu a objednat se. Radeji bych pockala jeste nejakou dobu, aby treba bylo uz rovnou videt srdicko, nejistoty a ultrazvuku prazdne delohy uz jsem si uzila dost. Ale po prodelanym mimodeloznim asi bude vhodnejsi jit driv, aby se potvrdila aspon spravna poloha, nemate s tim nekdo zkusenost, jestli si vas doktor objednaval vyrazne driv kvuli te historii?
Holky prosim jsem 13 dc ovulace bych rekla ze byla brzy uz 8-9 dc podle bolesti no dnes jsem zaspinila po styku a ted me chytly hrozne bolesti zakove zvlastni dole, to ani u ovulace nemam , je mozne ze se ovulace posunula az ted aam u toho takove krece?

@lucaa to nevím, já to právě nikdy nepočítala. Říkala si vždy bud to vyjde nebo ne. MS byla 6.1. A cyklus mi taky haproval 28-30 dni