Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...

•
8. únor 2016@milujicimamina Pokud byla ovu 8-9dc tak teď jsi cca 5dpo takže by to mohlo být k hnízdění.
0
@milujicimamina já měla ovulace silene protrpene. Bolest podbriskem, bolest prsou.
@benny7 jj boli me vzdy prsa a ted nic ale spodek hrozne moc 😞 mame teda posnazeno si myyslim poradne 😃 ale stve ze teda budu 1 doo a ne jak jsem si myslela dnes 5 😠
@lucaa já jsem měla falešného na tom benu ružovou , a mě dělají zas falešné mamatesty co máš z toho 😃 třbe aj eten tvuj platný 🙂
@milujicimamina me uz to zacina pripadat jak velky bysnys z téma testama....hodi ti to ducha...tak testuješ a testuješ aby bylo jasno.... 🙂
@lucaa jojo mám to na blogu je to tam min vidět než byl ve skutečnosti 😞
@lucaa no hlavně mamatesty protože podle těch jsem regulérně těhotná pořád 🙂
@lucaa ale neříkám že je falešný! to ne zkus ho udělat ještě zítra nebo po dvou dnech 🙂 já si pak udělala další a ten byl bílý
@lucaa zkus určitě já už jiné taky nekoupim včera jsme počurala mamatest jen pro zkoušku a jsem co? těhotná .D
Začni psát odpověď...

Odešli