Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@wendywerusacek krásné čárečky ☺ Zkus nemyslet negativně. Já vím, člověk má pochybosti a určitý strach pořád, ale to bysme se z toho za celé těhoteství musely zbláznit. Hodně štěstí a ať je vše v pořádku ☺
@wendywerusacek neboj neboj, ten modrý je opravdu moooc pěkný, držím palce 😀
@wendywerusacek to už se myslím nemusíš bát ale chápu tě 🙂 já chci taky 😔
Tak oficialne dnes potvrzen 6tt. Za dva tydny kontrola srdicka.
@zaninkaj dekuji moc ale nejsem si jista uz 2x jsem o to prisla a byla po laparoskopii byla bych stastna
@milujicimamina nebojte se vydrzte🙂 ja se porad bojim
@wendywerusacek už nevěřím 🙂
@milujicimamina nakonec nic? Ty carky byli videt pekne....
@wendywerusacek neblbni🙂 vždyť to jsou krásný dálnice 🙂
@nordjane nevím max už nebyl chci zkusit dneska nebo ráno
@tehulka1167 jsou pekny ale bojim se aby to nebylo mimodelozni tehotenstvi to uz by me svihlo!!
Holky vy jste tu tak strašně negativní a pesimisticke, že to přenášíte i na jiné.
Zkuste si připustit, že ne vše musí dopadnout špatně. Zkuste si věřit. Psychika dělá moc.
Ahoj holky tak jde na kontrolu az příští týden to út bych měla být v 7tydnu tak jsem zvědavá co mi rekne
holky vážne ta hlava!!si to mrně vypudíte z tela!!klid!co má byt to bude a myšlenkama to neovlivnite!!
přeji všem štěstí.... od / / se už o ditko budete bát celý život.. 😉
@wendywerusacek držím ti všechny palečky, co mám ☺ Nám se taky dlouho nedařilo a teď jsem 8+1tt a zítra jdu na kontrolu...zdají se mi děsivé sny, že tam neuvidí zítra srdíčko. Taky mám strach a tak chápu, že i ty ho máš. Doufám, že budeme mít obě to štěstí ☺
@zaninkaj tak hodne hodne stesticka a drzim palecky🙂 ja jdu ve st doktoroj tak snad bude mit jen dobre zpravy
@wendywerusacek budeme obě myslet pozitivně. Kostky jsou stejně už vrženy viď. Tak pak dej klidně vědět, jak jsi dopadla ☺
@wendywerusacek proc myslíš? Ja mela ted dve biochemický tehu. Co imunologie? Ja ted cekam na výsledky.
@zaninkaj dekuji hodne stesti
@tehulka1167 ve stredu na odbery,ultrazvuk tak dam vedet drzim vsem palecky
@wendywerusacek musi to byt ok 🙂 ja zkusím testik ale možná budu rada ted kdyz to nevyjde, mam ucpanej nos teplotu je mi hrozne
Tak uz mam vysledky pristi tyden pro tehotenskou karticku,odbery krve 🙂 uz uvidime srdicko
@wendywerusacek no tak vidíš. Všechno ok 🙂
Zatim jo tak snad se nic zleho nestane je to jeste brzy🙂
@wendywerusacek tak na nic zlyho nemysli. Myslenky a pocity jsou hodne mocný.
Tak test delany ted odpoledne a jen mikro duch takze twhu se nekona a ja se muzu s klidnou dusi rozvest . vsem drzim palce
Holky prosim o radu pan doktor mi rikal ze mam byt v klidu a odpocivat nic tezkeho nezvedat jenze ja chodim do prace a jeste dlouhou dobu budu jsem tam jen brigadne delam servirku a nektere dny v kuchyni mohlo by to miminku ublizit??
@wendywerusacek No pokud máte odpočívat, není úplně ideální lítat po hospodě s tácem, či s talíři, je to náročné a moc klidu si neužijete, zkuste se poradit s doktorem, ale raději bych se zkusila domluvit třeba i v práci, na něco klidnějšího.

Zeleny jsou v patek a modry je dnes rano v 7hod.Mam strach ze to zase nic nebude:(