Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Prosím, dostala některá pregnyl 5000? Kdy uz se neukazal na tt?
@monishkam Já dostávám 10 000 a na testu nebyl uz 7 den po aplikaci.
Holky potřebuji radu, jsem 19 den po posledním asi oplodňujícím styku, test pozitivní, dnešní HCG pouze 247. Co mě děsí.: od 29.2 do 1.3 klasická ms i s bolestmi a dnes u dr. Jen nízká děložní sliznice 7mm, za sebou jedno mimoděložní a jedno biochem. těhu:'( myslíte si někdo, že i s tím vším to může dopadnout dobře?
@tehulka1167 to jsem rada, jsem tyden po te aplikaci, zkousela jsem test a je tam duch. Zatim verim tomu pregnylu, picha me i v podbrisku a obcas je mi na zvraceni. Na priznaky asi brzo ze? Jinak jsem 3 dny po aplikaci zkousela test a byl tam pididuch, ae byl to jinej test ☹ mamatest. Dnes pepino.l
@monishkam ja tam mela taky carku sedmej den a i příznaky tak tez..ale mela jsem biochemický tehu.
@monishkam i potvrzeny od doktora.
@tehulka1167 to me mrzi ☹ snad nebudu stejnej pripad a kdyby nahodou, aspon vim ze funguju konecne.
@tess007 no nádhera moc ti gratuluji 🙂 a moc ti to přeji 🙂 kolik jsi dnes DPO anebo kolik dnů máš zpoždění? 🙂
@juliemichal zpoždění asi 5 dnu... Ale měla jsem to dost nepravidelně,takže jen tipuju 😉
U vás se nezdařilo už v prosinci???
@tess007 no tak to je super a moc moc ti to přeji a přeji aby ti krásně sílil,kdy chceš navštívit dr?no já už bohužel v prosinci byla těhotná ☹ otěhotněla jsem v listopadu ☹ a v 14.1 jsem se dozvěděla,že jsem o to přišla a přitom 7.1 to vypadalo nadějně ☹ už jsem po 6ti nedělí a 1DPO tak uvidíme zda se zadaří nebo ne 🙂
@juliemichal tak to je mi moc lito ☹ budu ti držet palce,aby to tentokrat vše vyšlo!!
K MUDr.uz v pondělí...Je to brzo,ale jsem po stimulaci clostilbegytem a když se tomu do pomůže práškama,dávají se pro jistotu hned další na udržení...
@tess007 děkuji moc,už jsem se s tím smířila ikdyž to někdy ještě bolí ☹ ale život jde dál a jednou se to povede,snad doufám 🙂 já taky budu muset jít hned k dr jak otěhotním,protože mi něco dají na srážlivost krve.tak uvidíme,kdy se podaří 🙂
jéva tak to se divím,že ti nepředepsali hned utrogestan když ti dali clostyl.já jak jsem měla clostyl tak mi hned napsali i utroš 🙂 a v pondělí by jsi byla cca který tt?jak si pamatuji tak u kluků jsem měla týden zpoždění potom jsem si udělala test a měla jsem dálnice a na druhý den jsem šla k dr a ten mi potvrdil těhu 🙂

@pandabox zas Dobrý je, že se mi o týden posunula MS, takže ten čas co je pro tel na služebce není tolik promarneny🙂)