Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@tehulka1167 huraaaaa!!! Stalo to tolik nervu a sil
@juliemichal normálně se píše,no...Tak tam radši hned popelasim.Posledni MS 31.1.2016,takže 5tt?Snad...
A ty nevěs hlavu!!!Brzo se zadaní.
Uz mas dva krásný kluky.Co by za to jiné daly???
@tess007 jj raději tam zajdi hned aby ti předepsali utroš,aby se něco nezanedbalo což by nemělo 🙂 aspoň pro klid na duši,bych tam zašla pro ten utroš 🙂
a ano asi tak cca 5tt by jsi měla být,takže by to eventuálně šlo vidět 🙂
neboj hlavu nevěším 🙂 teď budu nastupovat do práce,tak se moc těším 🙂 a jednou se určitě zadaří.už mě to doma nebaví a taky jsem stále jen myslela na to těhu... už mě ani to snažení neba.26.5 to budou 4 roky co se snažíme o třeťátko ☹ a máš pravdu jsem strašně moc ráda,že mám kluky a hlavně mi vynahrazují po čem toužím 🙂 strašně moc je miluji a jsem moc ráda,že je mám 🙂 nikdy bych neměnila 🙂
Holky děkuji moc, snad bude čárka sílit, uvidíme zítra či v sobotu 🙂
@roxycat muze to byt uhnizdovani oplodneneho vajicka
Ahoj holky.Vidíte tam něco?
@krysa34 počkej 2 dny a uvidíš, mě se takhle ta ryska ukázala a nebylo z toho nic a pak bum další měsíc se to povedlo🙂 držím palce
@misutkakosutka Moc děkuji za radu🙂.Měla jsi v té době nějaké příznaky?
@monikavitezslav já tam nic nevidím, ale je to špatná fotka, tak se není čemu divit
@miky mam blbej fotak ale ja ho ve skutecnosti vidim. Nezbyva nez cekat
@monikavitezslav Trošku ji vidím.
@krysa34 proste blbej telefon ja ji prave taky vidim🙂
@krysa34 abych řekla pravdu tak spíš ne, jelikož trpím tím syndromem před ms, takže prsa, nafouklé břicho mám vždy před ms až v den menstruace mi to ukázalo slabou čárku
@misutkakosutka Děkuju za odpověď.Trošku jsem se lekla,před ms jsem se takhle nikdy necejtila.
@monikavitezslav Prosím jukni se na můj tt.
@monikavitezslav no vypada hodne nizko a hlavne by uz mela byt silnejsi si myslim
@nat nevim kdy byla ovulace minuly mesic swm misto ms jen spinila a ted me obcas dloubme v podbrislu a boleji me prsa.
@monikavitezslav já tam žádnou čárku nevidím ☹

@tess007 krasne to jde vidět 🙂