Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kusanagi87 moje řeč... souhlasím!
@wercs mimodelozni tehotenstvi by jsi poznala.... Mela by jsi silene bolesti bricha... A carka nikdy nemusi byt uplne stejna jako testovaci.... 🙂 gratuluji jsi tehotna 🙂
@kusanagi87 V prosinci jsem prodelala revizi, zamlkle tehotenstvi v 8tt. Kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna sla jsem k doktorovi a ten mi rekl ze se jedna nejspis o mimodelozni , tydenni nejistota byla hrozna, nakonec se nepotvrdilo, ale nakonec to stejne nedopadlo. Tehdy jsem nemela zadne bolesti, vse v pohode. Ted me od 5DPO boli v levem trisle, sice si rikam ze je kravina mot bolesti tak brzo, ale proste predchozi zkusenosti udelaji sve. Ver ze z pozitivniho tt jsem mela radost, ale zarekla jsem se ze do 12tt si to nebudu moc pripoustet. Ta ztrata po revizi byla hrozna. Mozna ted zbytecne plasim, k doktorce jdu pristi tyden, ale zas ta hrozna nejistota a pritom bolesti je hrozna.
Ahoj děvčata, tak v pátek potvrzeno těhotenství. Jsem v 5.týdnu a máme 5 mm. Juchů 😀
Taky nevidim, ja zitra 9dpo a nevim možná zkusím
@milujicimamina Tak pak dej vědět 🙂 Já chci zkusit vydržet do ms už....ale těžko říct zda vydržím....
@hul ja taky mam na to ještě 5dni dle to nevydržím
Já také vůbec nic nevidím. 6DPO je brzy to je i nemožné aby tehu bylo vidět.... Teprve od 5dne je možne uhnízdění vajíčka. Já měla velmi slabou čárku 9Dpo. Zkus za 3-4dby to už by něco vidět být mohlo. Držím pěsti :*
@nikyninasi123 nic nevidím ☹ i když na té horní, při troše fantazie...
@nininka23 no ja to tu vydim ale je to takova sediva carka jen
nemohl by mi to nekdo nak upravit aby slo neco rozpoznat
@nikyninasi123 já vidím úplně jasné na obou slabou čárku ale asi nejsi ani 10DPO vid 🙂
no meskam uz 14 dni tenhle test je delanej 8.3 dalsii jsem jeste neskousela MS jsem mela dostat 29.2 a zatim nic
@nikyninasi123 to je mamatest? A zkousela jsi i jiny test?
@nikyninasi123 jestli je to mamatest, tak zkus jiny. Mamatest dela strasne slaboucke carky. Na jinem testu (doporucuju Dr. Max) budes mit uz urcite dalnici ;)
@nikyninasi123 Presne jak rika @tati_ana . Ja si udelala mamatest a skoro nic, myslela jsem ze je to falesny duch, jak se rika ze je delaji.. Druhy den ten od drmax a krasne viditelna carka..
@mary28 prave jeste neskosela ale skusim
@tati_ana myslis no ja moc spokojena z testem mamatest nejsem vubec mela jsem i jeden dost poskozeny skusim od doktora maxe myslis ja uz neverim
@nikyninasi123 anebo clear blue je sice drahsi,ale spolehlivy 😉 hodne stesti 😊
@nikyninasi123 zajdi si do laboratoře kde odebírají krev... Stojí to 150-200kc ale budeš mít 100% jistotu.. Takhle budeš pořád utrácet za testy a nic z nich nevíš... Aspoň budeš klidná a budeš vedet na čem jsi 🙂

@wercs mamatest takovy je 🙂 carka je krasna uz bych se na testovani vykaslala 😉