Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@alcapce kolik DPO jsi?
Právě, že 9 DPO.... 😨
A navíc je to z odpolední moči, nemohla jsem samozřejmě vydržet, když už jsem koupila testy. Jsem napnutá jak kšandy na ráno.
@alcapce sja to tam vidim 😉 Gratuluju, mela jsem to stejne tak👍
@alcapce já to tam taky vidím 🙂 Tak snad ti to vyjde 🙂 Držím palečky 🙂
Já koukám že máš asi taky mamatest? Holky mi psaly že někdy před ms dělají falešné duchy, tak snad to nebude náš případ 😊😀 do toho me furt bolí břicho, ale už asi pět dní, když mám dostat ma tak mě začne bolet vždycky maxxxximáálně večer před ms, tak doufám že to nebude ona 😀
@alcapce Já bych pak testla až tak 12DPO. Měla jsem test z dr.Max a ten byl v pohodě. Foto můžeš vidět taky v tady téhle diskuz 🙂 Zítra jdu testovat podruhé 🙂
@sapphire88 A kdo to má jako vydržet s nervama? 😀 ...12DPO...
Jdu Ti "vomrknout" ty dr.Maxe 😉 Držím pěsti, palce, všechno na zítřek. Ať tam máš // 🙂
Chápu... 🙂 Taky bych to asi nevydržela. Ale já neměla dříve žádné příznaky...Jen jsem testla v den kdy nepřišla MS 🙂 A děkuji 🙂
@sapphire88 Tak jsem koukla! Máš tam krásnou čárečku 🙂 🙂 🙂 Zítra hoď foto, ať se pokocháme 😉
@alcapce Určitě dám 🙂 Snad bude silnější 🙂 Jsem strašně zvědavá 🙂
@baruuuuu Doufám, že ti to taky vyjde. Držím palečky 🙂
No to jsem ráda že v tom nejsem sama 😄 Taky držím palce!!! 😊 Pujdu se snad i pomodlit před spaním 😂😂
Já tě asi zklamu, ale druhý náznak čárky nevidim 😒
No holky takže zítra, kdyžtak mě tu budete utěšovat 😂😂 Držím vám palce a přeju radostné ráno 😉
Nápodobně...Dobrou a klidnou noc 🙂
@sapphire88 to bylo na muj příspěvek. ?.🙂
Já totiz nechci byt tehotna takže tak a celkem mam strach takže NEJSEM?
@maruskaskalova Takže! Když to zvětším a mrknu mým nejodbornějším vykoukaným okem 😀 , vidím slaboučkou čárečku 🙂
@alcapce Prosím to mi ani neříkej
@maruskaskalova já asi bohužel taky nic nevidím 😞 Zkusila jsem tu fotku i ztmavit ale nic tam nevylezlo 😟
@maruskaskalova Tak mezi těmi dvěma škrábanečky něco je... Tak nevím, třeba už to vidim všude. 😅

@baruuuuu V reálu jsem na tom úplně stejně. Zkoušela jsi testnout dnes?