Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

N@nikyninasi123 ovulace byva vetsinou 10-20 den od prvniho dne ms. Ale kazda zenska to ma skoro jine. Musis to zkusit a uvidis. Ja si delala jeden mesic asi 10dnu v kuse at vim,kdy ta ovu cca probiha. A take si muzes merit bazalni teplotu. 🙂 Staci takto ;)
Holky kdyz se vam to pravdepodobne tak jezky povedlo 😊 Tak se zeptam, nerete mejake vitaminy? Ja brala femibion a pak ksem s tim prestala.
@baruuuuu Ja asi dva mesice pred jen kyselinu listovou. Nic vic...
@sapphire88 dekuji
@sapphire88 prosimte myslis ze po kiseline listove se faktycky da otehotnet ja ji beru uz skoro mesic mysliz ze mi pomuze k otehotneni 🙂
Ja myslim ze to muze pomoct ;) Ale podle me je to zase ibdividualni. Ale moc ti drzim palce at ti to co nejdrive vyjde 🙂
@milujicimamina když bych mela ovulační bolesti známena to ze sem v tom ?
@nikyninasi123 já jí beru přes rok a ještě jsem neotěhotněla 😲 ,není to vitamín k podpoře otěhotnění,ale je důležitý v době před otěhotněním
@maruskaskalova občas tu žasnu nad některými otázkami,které mi zdravý rozum nebere? 😲
@nikyninasi123 kyselina listova ti nepomuze otehotnet. Je to hlavne pro spravny rust a vyvoj plodu. Abys mela dostatecny prisun vitaminu uz v dobe,kdy jeste nevis,ze ses tehotna ;)
Holky, jeste jsem se chtela zeptat,zda jste nektera na zacatku mivala pocit,ze vam je porad zima? A na druhou stranu zazivam nadmerne poceni 🙂 Mela jste to nektera taky???
@tati_ana Presne tak. Asi jsem se blbe vyjadrila :D Prominte ;)
@maruskaskalova ne mas ovulaci tak se ted chran kondomem kdyz nechcete miminko
☹
@mrnous81 co na to říct?
@milujicimamina no asi nic ...to co jsem napsala,je dostačující 😀
@sapphire88 Ano, na úplném začátku těhotenství mi byla stále zima, to jsem ani netušila, že jsem těhotná. Nikdy dřív jsem na to netrpěla.
@annnnnnna Taky vidim ;)
@carllin Dekuju za info 🙂
Ahoj holky,sice mi Včera vyšel pozitivní test ,ale pořad mám strach abych to v sobotu nedostala ...břicho a prsa mě bolí stejně,tak jako když to mám dostat.Pro jistotu si Zítra udělám další... Ikdyz je tam jasná carka.
Mám teď stresující období a bojím se abych o to nepřišla.
@ajousicka musis myslet pozitivne 😉 a nestresuj se to je nejhorsi 😐
@annnnnnna ano na obou vidim krasne
Děkuji, stále nevím jestli se už mužů radovat nebo ne.
Radovat az po vynechano vzdy je to nejiste
@mrnous81 Jsem stejně na tom, celkem se i pobavím někdy 😀 😀 😀
@mrnous81 Ono už to lecos vypovídá jak je to napsaný....gramatika....pak se už ,ani nedivím těm hloup.otázkám 😠

holky poradi mi nektrera kdy si mam skusit evulacni test kdyz MS uz jsem dostala a teprve dnes uz ji mam normalni jak mivam nemam stim zadne skusenosti kdy se to provadi poradte mi prosim 😀