Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@alcapce nehlědě na to kolikrát ti to vrátí 😲
@milujicimamina nemám s ním osobní zkušenost ale co jsem četla hodně si ho chválí že je spolehlivý, jinak slabounký duch tam je 🙂
@snazimese2015 pokud byla v den sexu ovulace, tak tyden po tom je jeste hodne brzy. Kdyztak zkus pozdeji, pristi tyden kolem terminu ms.
@snazimese2015 nic nevidim..ale je brzo.. test nejdriv ukaze 10 dní po oplodnení
@snazimese2015 na poslednim vidim pojistila bych jinou značnou 🙂
@snazimese2015 taky nic nevidim..
Taky ne posledním něco málo vidím. 🙂
@snazimese2015 krom prvního vidím duchy na všech 🙂
No já tam tedy něco vidím 🙂 Ale nejsem taky moc zkušená s lovením duchů 🙂 Jako můj test dneska z rána, taky bych měla dostat MS až za 6 dní. A vidím tam něco co, tak Ti držím palečky aby to vyšlo 🙂 Přidávám svou fotečku pro porovnání, nešlo to skoro vyfotit, je to vidět spíše v reálu než na fotce. Sexujeme skoro ob den, takže uvidíme 🙂
@dddkkk neco tam vidim tak at sili🙂
@sapphire88 gratuluji moc 🙂
@milujicimamina A ja mic moc moc dekuji ;)
@milujicimamina
@sapphire88 moc moc gratuluju opatruj se 😉
@sapphire88 nádhera , také se přidávám kW gratulaci a přeji jen a jen štěstí a zdraví. 😉
@ivetka7686 dekuji ;)
@alfousina moc dekuju ;)
@sapphire88 no to je krásný!! moc gratuluji a přeju ať miminko krásně roste🙂
@paulittav dekuju ;)
@ajousicka gratuluji
@ajousicka gratuluji
@hul tenhle test mi udělal falešného ducha :((

@alcapce no máš to ted těžké ale věř mi že se to dá zvládnout a jednou budeš mít z dětiček radost!