Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@majkylove ja nevidim :( mozno skus lepsiu foto 🙂
@terinka1989 líp to nejde,je to fakt dušík no,uvidíme zítra :-/
@majkylove kolky DC si?
@terinka1989 dnes 26,ms dostávám 29
@majkylove tak skus vtedy.... lebo vtedy to je najzjavnejsie.... ja som mala ducha na teste aj to az v 5tt :D takze mas casu a casu :D
@terinka1989 děkuju,no jo,já sem hroznej nedočkavec víš jak 😀
@majkylove viem 🙂 ja som robila testy dobre ze nie 2x denne :D:D:D ale aj tak to boli len vycurane peniaze :D:D:D:D aj tak to neovplyvnis a ked si tehu tak sa to nijak nezmeni 🙂 neboj chce to trpezlivost... 🙂 drzim palce 🙂
@terinka1989 děkuju moc,dám vědět 🙂
Kdyz se hoooodne soustredim, tak jakoby tam neco bylo.... Ja mela na testu takoveho pidi ducha, kdyz jsem se testovala 6 dni, nez mela prijit ms. Vselijak jsem test naklanela a pozorovala a zdalo se mi, ze tam neco je. Manzel tam nic nevidel... Po par dnech tam byla dalnice 🙂
Bohužel já vidím jen jednu čárku... 😒
Zdravím ženy, trochu mě znervozňujete, já jsem dnes 23DC a test bílý jako sníh vyhazuju, tady je to taková duchařina, že mám chuť testy za poslední měsíc vyhrabat z koše a sledovat, zda tam fakt něco není, protože na vašch fotkách většinou nevidím zhola nic a nakonec je za pár dní dálnice....no musíme holt doufat... 😀 😀 blahopřeju všem dvěma čárkami obdařeným....

holky,je možný že už úplně blázním,ale něco tam vidím,ale je fakt že na fotce ani já skoro nic nevidím,spíš na živo :-/