Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@snazimese2015 v tom případě buď trpělivá a testuj za dva dny 🙂 to už by mohlo jít vidět mnohem lépe 🙂
@deli_lah ja vidim vidim 😊😍
Taky tam něco vidím. 🙂 🙂
kolikátý den může být vidět duch na testu? většinou až kolem dnů kdyby měla přijít MS nebo se někomu stalo že viděl i dříve?
@monichka mivaji uz pred ms tak 9-10dpo🙂
@anonymka331 Ahoj myslím,že je to jasný ;) držím palce,ať je všechno v pořádku a samozřejmě ti gratuluji ;)
@anonymka331 sili 😉
@anonymka331 Ahoj, jestli chceš vidět, jak vypadá sněhobilý test, můžu Ti poslat ten můj z dneška ☹ . Ty Tvé // jsou nádherné 🙂 Gratuluju Ti. 🙂
@xyrina to me moc mrzi :( ale nezoufej, ja to vypustila z hlavy a okamzite se zadarilo.. Uvidime, co rekne dr. Snad bude vse v poradku a tobe preji, at brzy najdes // :-*
@alusa6 moc dekuji!!! 😊
@mauss snad bude vse ok 😊
ahoj holky musim se zase znecim sverit uz jsem z toho jelen fakt 2.2 jsem mela ovulaci a sex z manzelem co mysliteb a hned druhej den jsem spinila takovi hnedo pruhledny hlen jen na utreni co to zase muze byt 🙂
@nikyninasi123 2.2.? Nerozumím...a navíc jsi teď psala že jsi měla pozitivní testy, ale doktorka těhu nepotvrdila...
@anonymka331 gratuluji 🙂
@milujicimamina dekujiiii 🙂 nemuzu se dockat patku, snad uz bude neco malo videt, budu 5+3...
@anonymka331 gratuluju 😊 opatruj se 😉
ženy cítily jste nějaké příznaky už 5 dní po oplodnění? jen se ptám ze zvědavosti 🙂
@snazilkax Možná malinkej ano, ale počkala bych do čárky než zkoumat duchy. Mě nikdy nenapadlo takhle na testu hledat čárku. Buď tam byla nebo ne. Počkej pár dní a uvidíš. Některé testy duchy dělají jak nasáknou nebo jsou viditelné hned ještě před testováním 🙂
@ivetka7686 dekuji 🙂 i ty se opatruj, zavidim, ze uz mas zacatky za sebou 🙂
@muschabella moc děkuji za názor 😉 vim ze zkoumání duchů nikam nevede,ale vzdy jsem byla zvykla na uplne snehobily test tak me to trosku prekvapilo 😊
@petiiiska Neví kolik dní po oplodnění jsem to na sobě poznala, ale bylo to brzo. Test jsem si dělala 4 dny před zpožděním a to jsem šla na jistotu. Prostě jsem věděla, že těhotná jsem i když to je první těhotenství. Cítila jsem se jinak. A hlavně mě bolela prsa. Nevím jak ten pocit popsat, ale prostě jsem to vycítila 🙂

Duch mi vyšel i na mamatestu. Jsem z toho jelen