Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@muschabella moc dekuju, kez by to vyslo 😊
@snazilkax je tam 🙂
@anonymka331 jeeeee neni co zavidet 😊 kazdy trimestr ma neco 😉 ale je to uzasne,ze vis,ze v Tobe roste Tvoje miminko 😊
@milujicimamina taky ji vidis? 😊 ja uz jsem se fakt bala, ze ji vidim protoze ji videt chci 😀 zkusim zitra z ranni moci a uvidime 😊
@yukonek no prave nechapu to sama pak to rozepisu
@snazilkax na to mam uz oko vidim rano kouknu 😉
Tak snad to po té době už konečně vyšlo 🙂 kdy udělat další test ? Výrobce uvádí tak za 2-3 dny, co byste dělaly vy ? Když jsem se testovala u prvního dítěte, tak to bylo až 3 dny po MS a testy vyšly pozitivně i během dne, takže jsem toto vůbec neřešila, ale toto je už dlouho očekávající těhu. Už bych to ráda věděla, manžel na mě poslední týden kouká, že jsem nějaká divná a určitě těhotná 🙂
@snazilkax ahoj jak to sctebou vypadá?
Vidím,a přeju at sílí 😉 🙂
Asi se jim to ve fabrice nejak posunulo :-/
Rozpil se; muže byt vadny stalobse mi to také, mevted nastvali u nas dr max podrazil o 10korun!
@milujicimamina u nás taky dr max zdražil 😀 😀 ale rozpité to není... byl nejdřív úplně bílí a potom se tam za cca ani ne minutu udělala ta čárka 😀 😀 jak se mi rozpije tt tak hned od namočení to mám růžové a já jsem to od namočení měla bílé a potom se udělala ta druhá pidi čárka 😀 no uvidíme co s toho bude.včera na dr max nic nebylo
@juliemichal aha ono to zde asi neni tak videt carku nevidim 😉 tak drzim pesti😊
Minulý týden jsem ho kupovala za 45Kč, škoda že zase nemají tu akci 2+1 zdarma 😀
@milujicimamina no máš pravdu moc to vidět nejde 😀 😀 ale rozpytý fakt není 🙂 to bych poznala 🙂 na mé zdi ten dušík jde docela vidět 🙂 tady ho taky moc nevidím 😀 😀 a děkuji uvidíme před 2 dny jsem špinila a to jsem si myslela,že došla mrcha,ale nic 😀 a od té doby nešpiním vůbec nic 😀 😀 a takto vypadá grafík 😀 😀
@byra no jo baziruji ted ze mamatest stoji za nic tak se asi hodne prodava 😀

@snazilkax Tak uvidíš 🙂 zkus to za pár dní a třeba to klapne 🙂) Držím pěsti 🙂