Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky, prosím, se kterým testem máte nejlepší zkušenosti? Jsem 12 den po ET, čárka testu lehce sílí, ale u toho menstruuji, tak bych chtěla zkusit něco zaručeného. Používám dr.Maxe.
@juliemichal ja to vidim porad jako mazle, uvidis co rano 🙂 ja od vcera bolesti na ms, zravou mam achjo ☹
@milujicimamina tak třebas jsi měla ovulku dřív a budeš těhulka 🙂 no mázlé to není... to jsem měla několikrát,ale nevím zda to je pravý duch anebo ne 😀 ten můj foťák to dobře nebere.
@juliemichal otestujes rano?🙂
@juliemichal to nevim spis pms silena
@milujicimamina jj otestuji podle BT,ale budu si muset koupit zase dr max,protože mám jen one stepy ☹
tak to určitě pms nebude,je to ještě hodně brzo ne?
@juliemichal je to tááááááám!!!!! Potichounku gratuluju!!! 🙂
@juliemichal brzo je ale na tt priznaky taky teprve by to bylo 5dpo
@juliemichal nebo tak nejak nevim ted vubec kdy byla
@paulittav moc děkuji a ty už máš ty krásné dálnice?nevím kdy naposled jsem viděla u tebe tt 🙂 🙂
@milujicimamina já si myslím,že ne já jsem 5DPO krvácela trochu a potom 8DPO jsem krvácela víc a teď 10DPO a pidi duch tam je 🙂 🙂
@juliemichal jdu si lehnout jsem se tak prejedla, ze praskam ve svech 😀
@edelena41 nevidim nic ale mam asi tady na notasi spatne rozliseni
@edelena41 nic tam nevidím
@edelena41 taky nic nevidim, zkus za dva tri dny 😉
@edelena41 promin, porad nic nevidim. Po kolika dnech od ovu zkousis ? Nebo kdy jsi mela posl ms ?
@juliemichal no tak já se pochlubím, ale nechci tu spamovat každý den 😀 dálnice už skoro jo 🙂 ještě chybí kousek, než by byla testovací čárka silnější než kontrolní, ale to už je spíš testovací mánie 🙂
@juliemichal a držím pěsti, ať test sílí!!! 🙂
@paulittav jé tak to je krásné jak ti to sílilo každý den 🙂 a jak se dívám na ten tt s 10DPO to jak jsem dnes já tak máme stejného dušíka,že? 😀 a fakt u tebe chybí kousíček a budou krásné dálnice 🙂 a už máš zpoždění? 🙂 🙂 a moc děkuji snad sílit bude,co bych za to dala 🙂 🙂 no a pokud sílit nebude,tak tu bude další biochemko,ale to už jsem se s tím smířila za tu dobu co se snažíme tak jsem měla cca 8x biochemko a 1x potrat v lednu,ale stejně pokud dojde ms tak jdeme do IUI,škoda,že nemám utrogestan,hned bych ho zavedla,když mám dušíka na tt ☹ bojím se,že znova budu mít biochemko anebo potrat ☹
@juliemichal to mě moc mrzí ☹ je hrozně nefér, když ten kdo mimi chce, tak se mu takhle nedaří a zažívá strastiplnou cestu ☹ prosím tam nahoře i za Tebe, aby se povedlo!!! 🙂
taky bych řekla, že je hodně podobný, pamatuju se, jak jsem to nemohla vyfotit 😀 😉 jj, meškám už 4 dny, dneska jsem volala k dr., objednali mě už příští týden, což mi přijde hóóóódně brzy, uvidí tam prd.... a taky mě překvapilo, že to sílilo každý den, většinou holky radí testovat ob den, aby sílení na testu bylo znatelný 🙂
@paulittav mě to taky docela mrzí,ale už jsem se s tím smířila 🙂 zítra jdu konečně na hematologii,protože mám špatnou srážlivost krve,ale budu čekat měsíc na výsledky a potom asi budu píchat injekce pokud se toto udrží tak asi hned,protože jim asi zítra řeknu,že jsem našla pozitivní testík.. tak mi možná vezmou i HCG a potom asi nasadí léčbu kdo ví,ale už potrácet nechci ☹ ☹
a moc moc děkuji jsi fakt moc hodná,já tady mám andělíčka vyvěšeného už hodně dlouho a pomoc mi nepřináší ☹ ale nevadí 🙂
přesně tak ten dnešní testík jde hodně špatně vyfotit 😀 a ještě k tomu když mám horší foťák na tady tyto malinké věcičky 😀 ale snad za 2 dny najdu hezčího dušíka 🙂
a neboj se to určitě není brzo aby jsi šla na KO,protože já jsem měla týden zpoždění u kluků,našla jsem dálnice na tt a hned na druhý den jsem šla na gynekologii a tam mi potvrdil těhotenství 🙂 🙂 takže určitě brzo není 🙂
@paulittav Krásný testy 🙂

holky tady posílám lepší fota 🙂