Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@shaktinka je jeste brzy ale uz me strasi falesnym ☹
@milujicimamina dej tomi cas, mysli na neco jineho, i me to pomohlo tolik se nesoustredit na testovani 🙂
@shaktinka to mas pravdu 🙂
@juliemichal ahoj koukám že jsi taky jak na trní jako já, kdy (ne)čekáš MS?já v úterý, jsem zvědavá jestli dojde,byla bych šťastná kdyby ne,od minulé soboty je mi nevolno,nikdy to nemívám tak jsem zvědavá co se z toho vyvrbí..držím palce 😉
@sukynecka01
@shaktinka gratuluju 🙂
@milujicimamina vypadá to nadějně držím palečky 🙂
@mikush dekuji
@mikush ahojky tak abych ti pravdu řekla já vůbec netuším zda nemám zpoždění nebo mám 😀
právě jsem v lednu potratila a v 6ti nedělí jsem měla LF 13 dnů,první cyklus po potratu jsem měla LF 12 dnů a teď jsem třetí cyklus po potratu a jsem 14DPO.kdy tobě nemá dojít ms?snad nedojde držím strašně moc palečky 🙂 .)
@juliemichal já byla na revizi 29.12.15,první porevizní 13.2.,druhá 12.3.,takže třetí teď čekám 12-13teho,ale od minulé soboty je mi nějak divně.. Tak uvidíme co se z toho vyklube 🙂
holky můžete mi prosím napsat info k digitálnímu těhotenskému testu? znám jen ty obyč tak se omlouvám. ukáže mi něco i pár dnů před MS nebo je lepší testovat až když nedorazí?
@monichka jestli myslíš clear blue tak ty myslím mají citlivost 20 takže určitě testovat až po vynechání..
já osobně si myslím že to bylo o ten týden dříve protože jsem zhruba po 5 dnech poznala že se něco děje a od té doby pocituji změnu 🙂 když jsem měla ovu pozitívní tak jsme to pro jistotu jistili aby jsme to neprošvihly, ale s tím že mně už bolelo břicho a bylo tak zvláštně. I když moc dobře vím že by to mělo být v době té ovulace

@milujicimamina jasnej naznak tam vidim 🙂) neves hlavu, ona se jeste vybarvi, u nekoho to chce cas 🙂