Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sukynecka01 bojím se at to nejsou zbytečně vyhozené peníze kdyby to ještě nic neukázalo.. udělám zítra ráno pokud vydržím 😀 To čekání je strašné
@monichka a kdy mas termin ms?
@milujicimamina 16. ale nikdy jsem ji neměla přesně na den, vždy třeba o dennebo dva dříve.
@weronicaaaa jéé měli by jsme dárečky pod Vánočním stromečkem jak tak koukám 🙂
@monichka no já klidně oželím všechny dárky,hlavně ať mám ten svůj 🙂
@weronicaaaa ASI TAK 🙂 Pro nás by to byl taky nádherný dárek a ne jen pro nás ale myslím pro celou rodinu. proto se tak bojím té MS 🙂
@monichka neboj 🙂 jestli tam byl duch,tak z toho vyjde 2 čára 🙂
@weronicaaaa uvidíme, snad to dobře dopadne 🙂
@monichka určitě 🙂 držím palce
@monichka A pak prý se na to nemá myslet, aby to vyšlo 🙂 To by mě fakt zajímalo, jestli je to pravda. Já když jsem si začala vést MS kalendář a měřit bazální teploty, tak jsem měla vždycky před MS všechny zaručeně priznaky těhotenství. Dokonce jednou jsem tomu tak věřila, že jsem si tím MS oddalila o 14 dni. Jen ty testy negativní. Horší na tom bylo, že už jsem i duchu plánovala podvědomě co dál. Zbytecne. Při prvním těhotenství jsem nic neřešila, vysadila jsem HA a bylo to raz dva tři. Je to stejné zajímavé, co?
@xyrina kdo se snaží o miminko a fakt ho chce tak na to nejde nemyslet. škoda že to člověk nemůže vědět hned jestli se to povedlo nebo ne a musí čekat 🙂 kdyby mi tady holky nepotvrdily toho ducha tak bych si myslela že to vidím jen já , protože to chci vidět 🙂 ale pořád je tam velká nejistota, že ta MS dorazí a bude po naději.. zatím jsem tak na 50 % 😀 Následující 3 dny rozhodnou
holky tak nevím co si myslet... v neděli slabý duch a dnes nic, ani žádný náznak ☹ MS by měla byt 16.
@anyt9178 ahoj 🙂 Anetko jak ty bojuješ? 😲
@milujicimamina ahoj 🙂 ja radeji netestuji 😀 nemam na to nervy 😀 zatim ms meska 2 dny :-/ tak pockam do pondeli a pak bych testovala 🙂 ale jako nemam priznaky ani na tehu ani na ms 😀 jen me obcas zatahne a dloubne dole jinak nic :-/ a co ty?
@anyt9178 já taky vyčkávám 😀 co bude
holky já měla už 2x pozitivní tt... bohužel to bylo jen ve snu 2 předešlé noci :DD ale pocit k nezaplacení.. jen pak, když se probudíte, tak to stojí za... :DD čekám ms v pátek... testnu buď zítra nebo až v pátek... těhotně se necítím :D
@milujicimamina ahojky tak jak jsem to vcera dostala tak teplota byla 36.9 a dnes byla 37.2??? Tak ze to mam asi. Ovulku 1DC???koukala jsem jestli to je mozne a pry je???jsem nejak zmatena nevhapu to
Ja jsem dnes 10DPO a na testu snehobilo. Posledni ms byla 22.3 takze bych to mela dostat az za 4 dny. Vim ze se nema tak brzo testovat ale po 3 potratech chci byt od zacatku od dohledem u dr. Jsem uz nervozni jestli se ta druha čárka objevi. Cekani je nekonecne
@zlatickon to je zvlastni no ja si merila dnes , ale jinak nemerim vubec a mela jsem 37 , zkusim merit do ms kdyz klesne aspon bjdu vedet
Ahoj holky,já měla dostat MS včera, zatím nic, BT dnes 36,9 tak uvidíme, od minulé soboty je mi pořád nevolno a neustupuje to,tak nevím co se z toho vyklube 🙂

@monichka klidně můžeš 🙂