Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@snezenka123 krasne zesiluji. Budu drzet palce at vse dopadne jak ma
@sleepers děkuji moc,zítra dám vědět,jak jsem dopadla
@snezenka123 to jsem zvedava.
Ja doufam, ze budu mit brzo podobne, prijemne starosti
@sleepers určitě budeš,držím palečky 😵
@snezenka123 ve stredu bych to mela dostat, tak uvidime. Nejradeji bych testovala ale stejne by jeste nebylo nic videt
@sleepers tak to taky musíš dát vědět..a jak se cítíš?
@snezenka123 boli me bricho, jak pred MS ale o neco min a trochu jinak nez vzdycky. Ale spis se snazim byt v klidu, nechci byt zklamana.
@sleepers tak mě břicho bolelo taky,před týdnem dokonce tak,že jsem si musela vzít brufen,už jsem čekala,že se to každou chvílí rozjede..a ono nic 😅
je to těžký nevnímat ty různé pocity a říkat si,jestli to tak bylo i minulý měsíc..
No me sice boli ale citim to tak trochu jinak.A hlavne me uz boli od ctvrtka a MS ma byt az ve stredu. No necham se prekvapit
@terkakerka ahoj,já tam něco vidím 😉
@terkakerka rekla bych, ze nemas vidiny! 😉
@terkakerka Tiez tam dusikov vidim 🙂 , drzim palce, aby ciarocka silnela! 😵
@terkakerka taky vidím,držím palce! 🙂 kolikátý DC jseš?
jsem prave nejak mimo..posledni MS 19.7. ovulka byla 2.8. Řádili jsme a posl. 3 rána dušíci. Zkoušela jsem TT teď jsem delala další a nic. Je možný,že opravdu záleží na tom,jestli se testuje z ranni moči a odpolední dejme tomu? Jsem ted jeste trochu marod,ale žádný ATB neberu. A nemám bolestivý prsa jak pred každou MS. Pomooc,mimi chceme!
@terkakerka řekla bych, že se zřejmě něco rýsuje 🙂
Taky bych řekla, že bude ještě sílit, já měla ducha dlouho, dřív mi to potvrdili na gyndě než ten test zesílil.
gratuluji 🙂 u mě to bylo stejné, první test slabý skoro neviditelný proužek a za týden druhý test a hurá s radostnou zprávou k doktorce 😉
@terkakerka Vidim dva duchy! Takto jsem take zacinala a tedka mam 4.5 mesicni bricho a 17 mesicni dracici doma.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak a je to venku....🙂 Nastávající otec a manžel si právě dodělal smaženici a řekla jsem,že já už si teda nedám....a předložila důvod proč..🙂 .Měl obrovskou radost,byli jsme oba dva dojatí.....Teď ležíme v posteli a on s PC-to všecko o těhotenství vyhledává..jako vědec....🙂 No...ale jsem max 4 týdny těhotná, víme jak to je..takže sice radost,ale opatrně...A hlavně vtipný je,že na konci září máme svatbu, šaty se mi šijí na míru, čili to bude asi legrace...