Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@barbarosi94 zkusim to amatersky vysvetlit...musi se merit ve stejnou hodiny po probuzeni sotca otevres oci a nevstavat...Ovu byva posledni nejnizsi namerenou teplotou pred druhou fazi cyklu kdy teploty vyskoci a jsou vyssi...lze zjistit jen zpetne, proto by se Mel hlidat i plodny hlen a jine priznaky ovu....kdyz se teplota 3x po sobe zvedne nebo aspon neklesne a pak se drzi vysoko bez poklesu cca 17dni lze to oznacit s 90%jistotou za tehotenstvi...jednorazovy pokles muze byt hnizdeni a nic neznamena...obecne pokud to noc skace muze to byt anovulacni cyklus - tzn.ze k ovulaci nedoslo...nekdo muze byt tehotny pri teplotach pom.nizsich 36,6-36,7...jinemu to v tehotenstvi vyleza k teplotam okolo 37...kazda to ma jinak...😉
http://merenibt.xf.cz/ lepe to snad jinde popsano nemuze byt 😉 Jsou tam i priklady dosti netypickych krivek 😉
@mimimimi co říkáš na ten muj grafik?
@milujicimamina no tak uvidime casem....
@milujicimamina myslim si podle teplot pokud jsi merila jak mas ze ovu jeste nebyla 😉 ...ovu byva myslim i vyraznejsi pokles teploty,rozhodne vice nez o 0,1-0,2...hlavne at to furt neskace 😉 a nadeje je porad, blizis se k pulce 😊 Mrkni ale na odkaz tam to bude lepe vysvetleno 😉
@mimimimi byla stoprocentně podle hlenu bolestí a bolestí prsou 🙂 také to tam mám zapsané
tak vidím že ani bt není jistota tak se na to vykašlu už podle mě zbytečné asi
@milujicimamina uvodi se na dalsim vyvoji teplot, hned me napadlo ze by to ovu sedela na vcerejsek a i to vyrazny pokles je 😉 Jen se mi zdala teplota 36,7 vysoka na ovu...ale treba to muze byt 😉 kdyz tobe to sedi i s priznaky...ja nejsem odbornik jen muzu tipovat 😊 kazda jsme jina 😉 nic nezatracuj...ted prave uvidis jestli to pujde uz jen nahoru a udrzi se je nadeje 😉 a ovu se ti tim padem potvrdi na vcerejsek 😉
@mimimimi čípek už je zavřený a včera byl hlen už skoro žádný spíše hrudkovitý takže ovulace určitě ne tak se uvidí , dekuji
@mimimimi jen podle příznaku je to včera blbost , domerím tedy tento cyklus a pak už nebudu
@milujicimamina jeste na to koukam ze i toho 27.4.to mohlo byt, tak brzy a vcera hnizdeni? 😊 taky se to snazim pochopit driv ale dava mi to smysl az kdyz je krivka kompletni 😊 Ty zkratky nevím co jsou 😉 a dlouho jsem to nestudovala tak asi zase budu muset osvezit paměť 😊...nakonec myslim ze ten tvůj nevypadá vubec marně 😊 jeste 2x nahoru a zůstat tam😉 😊...tady je asi typická tehu krivka 😊
@mimimimi já už nechtěla testovat tak si říkám zkusím bt a ono je to zas začarované 😀
@milujicimamina beru zpět své první odpovedi 😉 vypadá to zatim docela dobre 😊 a ta ovu asi teda byla 😉 nedej jen na me 😄 a bt bývá jistota 😉 ale az zpětně kdyz na celou křivku pohlednes 😉 me to u druhého taky vychazelo podle teplot 😉
@mimimimi uvidíme jako začalo mě docela bolet břicho tak třeba máš pravdu a ještě dojde a mám to tělo nějaké rozhozené ☹
@zlatickon dej vedet a netrap se...chápu ze tohe nastve...ale třeba tam zas bude a jen Dr.Max ukazuje az déle?Divne to je...mamatesty zlobí ale jasme pozitivní čárky by falesne delat nemeli...pokud se pozitivita nepotvrdi...mohlo to být u tebe bioch.tehu...bohužel tj to riziko drivejsiho testování no 😡 Držím pěsti!
@milujicimamina byla už předtím myslim, ted už jsi ve vysokých teplotách a preklenula jsi se proste pres druhou fázi cyklu drive než bývá obvykle 😊 😉 a teď to boli pac to bolet taky ma 😁 takže tfuj tfuj 😄 ...
@mimimimi na to opravdu tak maturitu 😀
@xoriska ahojky dnes sis dělala testík?anebo jak dopadla ta krev,kterou sis dnes nechala v práci vzít?nikde to nemůžu najít 🙂
@milujicimamina co kdy mam normalne? 😊
@juliemichal ahoj, test sili a krev pozitivní, ve čtvrtek jdu na kontrolu 🙂
@barbarosi94 ahoj kdy mivas ovulaci 🙂
@xoriska to moc gratuluji 🙂
@milujicimamina ahojky, to prave vubec netusim😊 tak zkousim bt
@barbarosi94 tak nebyla toho 29?
Tak holky já mela dneska poměrně výrazný pokles BT o 0,3-0,4, tak bud je to impl.pokles nebo už nevím ale na MS se necítím spíš naopak je mi blbě a divně...ale taky jsem s malým spala v jine mistnosti chladnější a merila kvůli jeho brzkemu vstávání dříve...nevím co si myslet
@barbarosi94 hlavně že neklesá 😉

@zlatickon i mě udělali jasnou čárku mnohokrát