Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky a je rozdil mezi obyc maxem a tim plastovym?
@milujicimamina Ahojky, za mě jedině ten plastový test. Byla jsem na IVF a ukázal mi hezky už 6. den po krásnýho dušíka. 8 den už krásnou druhou čárku takže za mě rozhodně doporučuji plasťák 😉
@anitaaaaa a to jsi byla kolik kdyby to bylo pocitane normalne?
@milujicimamina netusim řekla bych jen ze o jiném zpusobu použití do proudu moce...
@milujicimamina normálně 11. den měla jsem prodlouženou kultivaci 5 dní. Ukázal mi pak i mamatest ale ten slabě úplně proti tomu plastovýmu. Takže kdo chce testovat už před vynecháním MS zkuste plasťáka 🙂
@milujicimamina to vypadá velmi dobře 🙂
@mimimimi já nic,byla jsem na gynde a mám hemoragickou cystu 3,2cm :( takže čekám po mesickach jestli se ztratí,když ne,asi laparoskopie :( takže na prd.
Ahojky holky tak minuly mesuc sem to dostala 6.4 a tento mesic stale nic. Predevcirem na testu nic. Kdyz do stredy nic tak k mudr. Mam jen heden vejcovod a tak stehu moc nepocitam. Ale obcas bolesti podbrisku a prsa hlavne v noci.
@kastanek87 jee to me mrzí a co je hemoragicka? 😩
@milujicimamina já tam teda ducha vidím. Ale jak píšou holky,zkusila bych ji ny test a nejlépe plastový do proudu moči mají napsaný že myslím 4dny před MS ukáže.
@mimimimi no je zalitá krvi. Ta se většinou nevstreba. Ale třeba se stane zázrak a odejde s MS. Ale zas na druhou stranu by mi mohli profouknout vejcovody a třeba by se hned po tom zadařilo. Tak uvidíme...
@snazimese2015 kup jiny test (mama test dela rad duchy) a zkus za dva dny 👍
Za me jedine dr.max at uz v plastu nebo klasiku... V plastu je rozdil jen ten, ze to muzete dat do proudu moci, jinak je to uplne to same 👍
@monikavitezslav držím pěsti někdy kdyz s tím nepocitas ...vis jak 😊
@kastanek87 ja na tom byla před otěhotněním a 3.měsíc to vyšlo takže doporučuji 😉 👍
@yukonek já tam nic nevidím tak zkoušet dál nebudu 😉
U nás se také ranní zázrak nekonal. Zítra se objednám ke gynkoložce. Myslela jsem si, že bolest v podbříšku by mohla značit otěhotnění, ale spíš to vidím na nějaký problém. Pobolívá to solidně, ale bála jsem se, že to zakřiknu. Teď už nemám na co čekat a raději se nechám zkontrolovat. Mám strach z cysty, nebo ze zánětu.
A me se rozjela mrcha tak,ze jsem uprostred vylovu tune musela dojit vzit normalni vlozku misto intimky :-\ a to jsem to mela dostat az zitra....me to taaaak sereeee...pardon
@mimimimi mám halucinace.
@monikavitezslav a víš že možná nemáš 😉 alespoň to máš na Maxu 😊 a myslíš že to moje tam bude?
@puutalo a co test? Kolik jsi dpo?
@ms.neomagic 😒 ach jooo tj. na pytel, rozumím ze jsi zklamaná, PMS priznaky bývají podobné ale držím pěsti ať se v dalším cyklu zadaří!
Projela jsem ruzne diskuse a mam smíšené pocity z toho ze to bylo namočené ale kontr.carka se neztratila a přece z vody nevznikne pruh zn.graviditu (myslim ze samotné vody) ...uz fakt nevím zitra koupim teda jinou zn.a v úterý už doktor...jsem napnuta a nervózní...co si myslíte ze tu blbost ? Namocila jde fakt jen kapkou asi na 5vterin abych viděla jestli se mi stinek nezdal...
@monikavitezslav zkusila jsem ti to taky ztmavit 😉
@snazimese2015 tak stinek vidím ale co je to se uvidí kdyz MS opravdu nedojde 😊...
Jo po uschnuti to vybledlo na stejnou intenzitu jak kdybych nenamocila...zadna rozpita barva ani nic podobného...
Zkuste prosím ten můj test hodit do negativum moc děkuji:_)
@hahahala ty jo gratulace

Je to zvětšené a ztmavene pouze...