Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimamina tak to vubec nevim je to videt hodne slabounce a nevidim primo prouzek 😣 ale prala bych ti at se konecne zvyrazni ...zkus ten druhy jeste 😉
@milujicimamina na suchem lepsi 😉
@monikavitezslav a nebo je jen brzy ...😉
@mimimimi ja nevim uz jak to vyfotit tady jde min nez ndoopravdy ☹ mozna uz blbnu
@milujicimamina ted vidim pekne tam snad to tam jeee 😊
@mimimimi 🙂 jsem opatrna jeste neverim ale je videt krasne
@milujicimamina tienik tam vidím aj ja. Tfuj tfuj držím päste 😊
@bielanevesta dekuji 🙂
Taky vidim nadech.. 😉
Myslim ze femibion,chytre miminko atd.,je vse na jedno brdo...zalezi asi jen kolik je tam kyseliny listove..
Tak jsme s laskou posnidali tabletky,prdelka sel do prace a ja si jdu uzivat jeste tyden neschopnosti..nez se zase pujdu sdirat z kuze do prace.
@milujicimamina taky vidim 🙂 snad Vam to tentokrat klaplo 😉
A mne furt nejde nahrat fotka ☹
@milujicimamina ja vidim 🙂
@yukonek Vidim krasne 🙂
@hahahala no ty už máš nádherný 2-3 🙂 já měla už dvě těhotenství, bohužel pokaždé se špatným koncem, takže už jsem vycvičená, že tohle už je dobré znamení, ale bohužel to pak vždycky nějak nedopadlo, tak mám strach a budu ho mít asi až do doby, dokud nebudu držet mimi ve svém náručí...nebo až začne chodit na vysokou :D
@yukonek Já jsem pořád taky né vyděšená, ale hodně opatrná ... mám strach aby se něco nepodělalo ... jednou mi taky už vycházeli krásní duši a pak slábli a slábli a nic ... uklidňovali sme se tenkrát, že to bylo vadnýma testama ... já dnes volala doktorovi a ten mi řekl že prej není na co čekat ať příjdu hned ve středu ... Já vím, že to asi blbost, ale bojím se aby to třeba fakt nebyla cysta a nebo mimoděložný ... a nebo zamlklé těhotenství ... Takže tvoje obavy chápu na 100% ... včera sme s manželem řešili, že by bylo fajn udělat cvak a být už v 9. měsíci :D
@hahahala přesně tak...já jdu taky už ve středu, ale ne na prohlídku, ale spíš domluvit se, kvůli těm dvěma předešlým jsem vlastně už automaticky v rizikové kategorii, tak pro klid v duši jsi jdu "pokecat" s doktorem a asi mě nechá na neschopence - byla bych i ráda. Tak si dáme vědět jak jsme dopadly 🙂 snad nám to už vyjde <3
@mimimimi ani po zaschnuti? Zitra si tam skoc bude to jistejsi a dej vedet
@milujicimamina myslim ze ne 😶

@milujicimamina Vidím tam nějakou šmouhu, ale jen lehce..