Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@bohunkaaa U mně, bohužel, není vidět nic ☹ Pamatuji si úplně přesně ty dny, kdy jsem si udělala test a viděla jsem dvě čárky i když tam byla jenom jedna 😢 Moc držím palce, ať to vyjde 😅
@bohunkaaa Vidim ;)
Diky holky, ale pepino pry dela falesnaky 🙂
@ejmisek bohužel nic tam nevidím
@ejmisek Já vidím dušíka, ale chce to ještě počkat. 😉
Ahoj není divný, že den MS jsem měla jen ducha?Neměla by být čárka už lépe viditelná.Bojim se, že to zase bude zt.
@annna79 den MS taky na testu nemusíš mít ještě vůbec nic, takže duch je dobrej výsledek ... ono to HCG roste od nuly, potřebuje nejméně 3-4 dny, aby z té nuly dorostlo aspoň na hodnotu 20 a močový test ho zachytil, plus k tomu přičti nějakých 6-7 dnů vývoje embrya a pár dnů na uchycení ve sliznici a máš z toho přesně těch 14 dní od ovulace, takže klid, stresem si nepomůžeš a stejně teď nemůžeš ani nic ovlivnit, je to jen na přírodě 😎
taky bych ještě počkala nějaký ten den a test opakovala. Jinak přeji hodně štěstí at se to podaří a uvidíte krásné // 😉
taky bych řekla že se tam něco rýsuje 🙂 držím palce....ja si udělám testík až v ponděllí
A vysledek slaboucky duch po ms,co myslite?

Ahojky, vidite neco, holky ? 🙂